ANAFOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

ANAFOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

Tiyatro alanındaki başarıları ile bir çok insanın takdirini kazan Tiyatro Anafor yoluna devam ediyor. Bir çok engelle karşılaşmasına rağmen pes...

A+A-

Tiyatro alanındaki başarıları ile bir çok insanın takdirini kazan Tiyatro Anafor yoluna devam ediyor. 
Bir çok engelle karşılaşmasına rağmen pes etmeden yürüdükleri yolda, çabaları meyvelerini verdi. Tekrardan sahne ile buluşan Tiyatrocular Toki ilk Öğretim Okulunda başarılarını sergiledi. 
Yapılan tiyatro gösterisi sonrasında gazetemize açıklama yapan Genel Sanat Yönetmeni Mert Testere, her zaman her yerde halk İçin ücretsiz tiyatrolar sergilemeye devam edeceğiz dedi.
Açıklamasında; "Toki İlk Öğretim okulu öğrencileri ve taşımalı eğitim ile öğrenim gören öğrenciler için sahneye çıktık. Çocuklar ve öğretmenleri tarafından büyük beğeni topladık. Genel Sanat Yönetmeni olarak ben, Yönetmen Asistanları Aykan Kumru ve Aslı Uçar çocuklar İçin özel olarak sahneye bizzat kendimiz çıktık. Bugün burada olmamızı sağlayan o bize her türlü desteği gösteren Yeni Bozüyük Gazetesi ve Halk Eğitim Merkezi Levent Susam başta olmak üzre Toki ilk öğretim okuluna sonsuz teşekkür ederim. Her zaman her yerde halk İçin ücretsiz tiyatrolar sergilemeye devam edeceğiz" dedi.

95df65ad-0212-41c0-ac5d-05e53e19fb34-(2).jpg


Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum