ATATÜRK KÖŞKÜ KASIMPATLARLA SÜSLENDİ

ATATÜRK KÖŞKÜ KASIMPATLARLA SÜSLENDİ

İlimizde en faal sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bilecik Doğa Sporları Derneği Kulübü BİDOS 10 Kasımda Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Akut...

A+A-

İlimizde en faal sivil toplum kuruluşlarından biri olan Bilecik Doğa Sporları Derneği Kulübü BİDOS 10 Kasımda Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Akut Bozüyük ile birlikte Atatürk Köşküne 12 kilometrelik bir rota ile faaliyet düzenledi.  
36 sporcunun katıldığı faaliyette Kazakistan, Kırgızistan Ve Abhazya’dan ilimizde öğrenim hayatlarını sürdüren yabancı sporcular da katılım gösterdi. 
Ekip Atatürk Köşkünü çiçeklerle donattı. Faaliyete, saat 09’u 5 geçe saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak başlanırken faaliyet sonunda Atamızın sevdiği şarkılar hep bir ağızdan söylendi.  
Dernek Başkanı Feridun Aynur ‘’ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü yaşarken, O’na olan inancımızı bir kez daha yeniliyoruz. Büyük Önderin bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, onun ilkelerine olan bağlılığımızı en derin bir şekilde bugünde tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği modern ve çağdaş bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğimizi, Atamızın izinde olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. 
Ayrıca bu faaliyetimizde etkinliğe katılan yabancı uyruklu kardeşlerimize Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı Atamızı tanıtma fırsatı bulduk. Bundan dolayı ekip arkadaşlarımın mutluluk ve gururunu da paylaşmak isterim.’’ dedi.

img_20191110_094248.jpg


Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.