BAŞKAN ATEŞ GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ATEŞ GÜVEN TAZELEDİ

Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla dernek lokalinde yapıldı.Genel Kurulda verilen önergeyle,...

A+A-

Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla dernek lokalinde yapıldı.
Genel Kurulda verilen önergeyle, Divan Başkanlığı için Halil Altınay, Divan üyelikleri için Halil Çiftçioğlu ve Nurettin Oydu oy birliğiyle seçildi. Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinden sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu Dernek Başkanı Celalettin Ateş tarafından okundu ve üyeler tarafından ibra edildi. Denetim Kurulu Faaliyet raporu ise Denetim Kurulu ve üyeler tarafından ibra edildi.
Divan Başkanlığına verilen önergeyle; Dernek Mülkü olan dairenin, Derneğin amaçlarına uygun bir yer alınması durumunda, satılmasına yada kiraya verilmesi için dernek yönetimine yetki verilmesi, üyeler tarafından oylanarak, oy birliğiyle kabul edildi.
Verilen diğer bir önergeyle aşağıda belirtilen iki madde dernek tüzüğüne eklenecek faaliyet talebi olarak görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.
Fertleri Tüketici hakları konusunda bilgilendirmek, Tüketici hakları ile ilgili seminerler düzenlemek, gerektiğinde Tüketici Hakları Hakem Heyetine temsilci göndermek.
Toplumu doğal afetler konusunda bilgilendirmek, afet hazırlık planları yapmak, Dernek üyelerinden arama kurtarma ekibi oluşturmak, ilk yardım ve ilk müdahale konusunda eğitimlerini sağlamak, İlçede arama kurtarma faaliyeti gösteren tüzel kişi ve kurumlar ile işbirliği yapmak, bu faaliyetleri tüzel kişiliği bulunan kurum ve kuruluşlar ile yazışma yolu ile yapmak.
Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için mevcut başkan Celelettin Ateş’in sunduğu liste dışında aday çıkmadığı için liste Genel Kuruldan alınan yetkiyle açık oylama yapılarak oylandı ve oy birliğiyle kabul edildi.
YÖNETİM KURULU (ASİL) : Celalettin Ateş, Mustafa Tunca, İsmail Kaçar, Derya Çevik, Veli Çelik, Hakan Şankaya, Necmettin Şahan, Hasan Hüseyin Kırtaş, Mehmet Erkoç, E.Murat Değirmen, İbrahim Yalnız, Mustafa Yılmaz, Mehmet Berber, Metin Akkaya, Mustafa Aktaş, Mestan Mercan, Ömer Aksu, Mehmet Solak, Nurşen Şahan Aydın, Erkan Saral, A.Murat Aydın
YÖNETİM KURULU (YEDEK) : Metin Yalnız, Süleyman Kıraç, Mustafa Toprak, İbrahim Mütiş, Yüksel Doğan, Fikri Özcan, Süleyman Çaydere, Mustafa Gacarlar, Cengiz Dinç, Feti Oktay, Eyüp Metin, Gürhan Efe, Mehmet Ateş, Mehmet Sevim, Sinan Aksu, Metin Biçici, Ercan Dündar

ates_5_f54068b299a9416dfdd6.jpg


Bu haber toplam 1895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.