BBP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN BAKICI’YA DESTEK

BBP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN BAKICI’YA DESTEK

Bozüyük Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Değirmencioğlu Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı karalamaya yönelik gece yarısı dağıtıldığı...

A+A-

Bozüyük Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Değirmencioğlu Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı karalamaya yönelik gece yarısı dağıtıldığı tahmin edilen broşürler hakkında basın açıklaması yaptı. Yapılanın son derece ahlaksız bir davranış olduğunu söyleyen Başkan Değirmencioğlu, er meydanının kancıklık kabul etmediğini söyledi.
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Değirmencioğlu konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’nın ilçemize kazandırdığı yatırımlar sadece ilçemizde değil, çevre il ve ilçelerde de takdir görmüş, beğeni kazanmıştır. Verdiği sözleri yerine getiren, yapamayacağı işlerin sözünü vermeyen, dürüst, şeffaf yönetim anlayışı, sıcak ve samimi tavırları, her şeyden önce insana verdiği kıymet ile gönülleri fethetmiş sevilen bir kişidir. Görev süresi boyunca yaptığı seviyeli siyaset ile siyaseti asla çirkinleştirmeyen, iyi bir yöneticidir. Bozüyük’ün siyaset tarihinde, geçmişten bugüne kadar yapılan en büyük, çirkin ve ahlaksız saldırı bunu asla hak etmeyen Sayın Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya yapılmıştır. Hiçbir geçerliliği olmayan, asılsız iddialarla dolu, seçime son 3 gün kala yapılan bu hareketin Bozüyük siyasetine hiç yakışmadığı kanaatindeyiz. Biz Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı olarak bu yapılan eylemin Bozüyük’ümüze ve Belediye Başkanımıza yapılan büyük bir ahlaksızlık ve ihanet olduğunu düşünüyoruz ve bu olayı şiddetle kınıyoruz. Atılan bu iftiraların hiçbir tutarı olmadığı gibi belge olmadığı da aşikar. Madem ki ellerinde belge vardı, niye onu savcılığa teslim edip suç duyurusunda bulunmadılar?” dedi. Bu olayın Bozüyük’teki siyaset ortamını çirkinleştirdiğini belirten Değirmencioğlu “Bunu yapanların Bozüyük’lü olmadığı, Bozüyük’ün evladı olmadığı da aşikardır.” dedi.


Bu haber toplam 3097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum