BELEDİYEDEN GÜLÜMSETEN DAVRANIŞ

BELEDİYEDEN GÜLÜMSETEN DAVRANIŞ

Bozüyük'te, çocuk parkında bulunan ağacın dallarında kalan topları, belediye ekiplerince toplanarak sahiplerine ulaşması için belediyenin resmi sosyal...

A+A-

Bozüyük'te, çocuk parkında bulunan ağacın dallarında kalan topları, belediye ekiplerince toplanarak sahiplerine ulaşması için belediyenin resmi sosyal medya hesabından duyuru yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde bulunan parkta top oynayan çocuklar ağacın üzerine kaçırdıkları topları kendi imkânlarıyla alamayıp toplarını ağacın dallarında bıraktılar. Parkta temizlik çalışmaları yapan Bozüyük Belediye ekipleri, ağaç dallarında takılı kalan topları toplayarak Fen İşleri Müdürlüğüne teslim ettiler.  Burada bulunan topların sahiplerine ulaşılması için resmi sosyal medya hesabında duyuru yapıldı.  Yapılan duyuruda “ İlçe Tarım Müdürlüğü ile Ziraat Odası arasındaki parkta oyun oynarken topları ağaçta kalan gençler; siz attığınız taşlarla topu indirememişsiniz, ama biz onu dikkatlice ağaçtan aldık ve sizin için muhafaza ediyoruz. Topunuzu Belediyemiz İtfaiye Garajı Fen İşleri Müdürlüğü’nden alabilirsiniz.” denildi.

belediyeden-duyarli-davranis-(1)-1-(1).jpg


Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.