'BİLECİK'İ ŞAHLANIŞIN BEŞİĞİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

'BİLECİK'İ ŞAHLANIŞIN BEŞİĞİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

Ak Parti 1. sıra Milletvekili adayı Selim Yağcı: 'Bilecik'te el ele gönül gönüle vererek, iki milletvekilini Ak Parti'den çıkararak, dirilişin kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik'i şahlanışın beşiği haline getireceğiz.'

A+A-

Ak Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, Bilecik'te iki milletvekilini AK Parti'den çıkararak Bilecik'i şahlanışın beşiği haline getireceklerini söyledi. 

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

24 Haziran'da yapılacak seçimlerin öneminden bahseden Milletvekili adayı Yağcı, 'Millet İttifak'ını da çok sert bir dille eleştirdi. Yağcı: 'Akla hayale gelmeyen ittifaklar oluşturuyolar. Adeta bazıları 'katiline aşık sendromu' gibi geçmiş hayat süreçleri içerisinde birbirlerine zıt davranan, ideolojileri olduğu söylenen bazı kesimler, bu anlamda Ak Parti ve Türkiye gelişme düşmanlığında çok rahat bir araya gelebiliyorlar.' dedi. 

Yağcı şöyle konuştu: '24 Haziran itibariyle ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisini gerçekleştirecek. Bu seçimle sadece bir Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi gerçekleşmeyecek. Aynı zamanda ülkenin yönetim şeklinin değişmesi söz konusu. Bundan sonra artık 16 Nisan'da gerçekleşen referandumla anayasal değişiklik yapmış olduğumuz Cumhurbaşkanlık sistemi A'sından Z'sine kadar tüm kurallarıyla uygulama fırsatı bulacak. 16 Nisan'da yapılan referandumla dünyada lider ülke hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye Cumhuriyeti'nin yapısına elbisenin dar geldiğini bildiğimiz için onu değiştirdik. Bu sistemde benliğimizi ve yerimizi tam şekliyle bulacağımız için bu sisteme geçtiğimizde Türkiye, hedeflerine emin adımlarla yürüyeceği için dış güçler içerideki iş birlikçileri maalesef buna engel olabilmek için var güçleriyle çaba harcıyorlar. 

'AK PARTİ DÜŞMANLIĞINDA ÇOK RAHAT BİR ARAYA GELEBİLİYORLAR'

Akla hayale gelmeyen ittifaklar oluşturuyolar. Adeta bazıları katiline aşık sendromu gibi geçmiş hayat süreçleri içerisinde birbirlerine zıt davranan, ideolojileri olduğu söylenen bazı kesimler bu anlamda Ak Parti ve Türkiye gelişme düşmanlığında çok rahat bir araya gelebiliyorlar. Milli olduklarını iddia eden bazı kesimler çok rahat bu memlekette yüzbinlerce şehit insanın katili olan bir kimsenin cezaevinden çıkması noktasında görüş beyan edebiliyorlar. Bunları beyan ederken de yüzleri kızarmıyor. Dedikleri lafta çok garip. Cumhurbaşkanı olan bir kimse cezaevinde olur mu diyorlar. Hiç kimse dönüpte cezaevindeki insan Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilir mi diye sormuyor. Onun temsil ettiği kitle gerçekten art niyetli değil, kendisini temsil edecek birilerini istiyorsa herhalde bir kişiden ibaret bir temsil güçleri yoktur. Başka birini de Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterebilirler. Ama manipüle edebilmek için Türk hukuk sistemini bu anlamda dışarda küçük düşürmek için maalesef bu çeşit davranışlar içine girebiliyorlar. 

'DÜŞMAN OKLARININ GİTTİĞİ YERE BAKIN'

Onun için bir yerde fitne çok olduğu zaman bu konuda kararsız kalırsanız, düşman oklarının yöneldiği yere bakın doğru nokta orasıdır demişler. Bugün Türkiye'de ve dünyada belirgin güçler ülkeyi ekonomik darboğaza sokarak Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmak istiyolarsa, düşman okları Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan olmasını engellemek için davranış içinde bulunuyorsa, o zaman bizde Müslümanız diyorsak, karar veremiyorsak, o okların gittiği noktaya bakacağız. O oklar diğer Cumhurbaşkanı adaylarının sırtını sıvazlıyor onlardan güç alıyor ama Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hareket ediyorlar. Biz millet olarak bu coğrafyada yaşamanın bedelini her zaman atalarımızdan itibaren ödemişizdir. Bugünde her şartta ödemeye hazırız. Bu milletin sağ duyusuna basiretine sonuna kadar inanıyoruz, güveniyoruz. Ne zaman bizim sistemimiz geleceğimiz tehlikeye girdiği zaman milletimi sağ duyusuyla en doğru kararı vermiştir. Biz milletimizin vermiş olduğu karara sonuna kadar saygılıyız. 24 Haziran'da da en doğru kararı verecektir.' dedi.

selim-yagci-1.png

'MİLLETİMİZİN DUYARLILIĞI BİZLERİ MUTLU ETTİ'

Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Milletvekili adayı Yağcı: 'Ben  2 gündür Bozüyük'te çalışma yapıyorum. Daha önce Bilecik ve Osmaneli'de çalışmalar yaptım. Milletimizin heyecanı milletimizin bu olaylar karşısındaki duyarlılığı bizleri son derece mutlu etti, memnun etti, heyecanlandırdı. Olaylara vakıf olması bizim geleceğe olan inancımızı bir kat daha arttırdı. Eminim ki hem Bozüyük'te hem Osmaneli'de hem Gölpazarı'nda hem Yenipazar'da hem İnhisar'da hem Söğüt'te hem Pazaryeri'de hem Bilecik'te insanımızın olduğu her noktada bu dünya üzerinde ve Türkiye'de kurgulanan özellikle Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan üzerinden uygulanmak istenen hain plana dur diyecek sesin çıkacağına canı gönülden inanıyorum. Çünkü burası dirilişin kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Burada yaşayan insanlar bu toprakların bereketinden faydalanan insanlardır. Oldukça kalp gözleri açıktır. 

'BİLECİK'İ ŞAHLANIŞIN BEŞİĞİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

Bilecik'te el ele gönül gönüle vererek iki milletvekilini Ak Parti'den çıkararak, dirilişin kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik'i şahlanışın beşiği haline getireceğiz. Şahlanışın ilk fişeğini buradan atacağız. Bilecik'te geçmişte olduğu gibi bugünde de tarihi misyonuna uygun bir vizyonu yükleyeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz inanıyoruz, güveniyoruz. Hep birlikte Bilecik'iz. Herkesi çok seviyoruz kucaklıyoruz. Bu kutlu davaya medeniyet yarışına tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Onlarında bir desteği olsun. Yarın çocuklarımıza anlatacağımız anılarımız olsun. Bu memleketin imarında benim de desteğim vardı diyebilelim diyorum. 24 Haziran seçimlerine katılacak tüm siyasi partilerimizin çalışmalarının sağlıklı huzurlu bir ortamda geçmesini diliyorum. Bilecik'e yakışır bir seçim ortamının olmasını canı gönülden arzu ediyorum. İnşallah kazanan Bilecik olsun Türkiye olsun.' dedi. 

'2-0'A KENETLENDİK'

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ise Ak Parti olarak 2-0'a kenetlendiklerini ifade ederek şunları dile getirdi: 'Bizim iki tane adayımız var. SKM programları yapılıyor. İki gün Halil beyle Bozüyük'te çalıştık. İki günde Selim beyle çalışıyoruz. Ak Parti kurulduğu günden bugüne hasbelkader içinde bulunan biri olarak seçim çalışmalarında görmüş olduklarımı paylaşayım. Bozüyük'te çok büyük bir ilgi var. Bu bizi heyecanlandırdı. Biz 2-0'a kenetlendik. İnşallah güzel olacak. Kazanan Bozüyük olacak Bilecik olacak kazanan Türkiye olacak' dedi.

Açıklamaların ardından ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.