“BİZİM ÖNCELİĞİMİZ SANAYİİ”

“BİZİM ÖNCELİĞİMİZ SANAYİİ”

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Aralık ayı 21.Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak TSO...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Aralık ayı 21.Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak TSO yöneticileri ile bir araya geldi.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç başkanlığında düzenlenen toplantıda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, oda tarafından verilen eğitim seminerleri, eğitim yardımları ve projeler hakkında bilgi verdi, odanın 2020 yılı tahmini bütçesi görüşüldü.
Ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yıllarca belediyenin vizyon ve misyonunda sanayi kelimesinin yer almadığını belirterek “biz ilk kez stratejik planımıza, hazırladığımız performans planımıza, bütçemize  ve vizyonumuza sanayi kelimesini koyduk. Aslında bizim önceliğimiz sanayi. Biz bir tarım kenti olmadık, olamayız. Hayvancılık yoğun olarak kırsalımızda vardı, oda örneğin 1983 yılında 38 bin olan büyük baş hayvan sayısı şu anda 3-4 binlere düşmüş. Çok büyük bir yıkım var. Tarım olarakta zaten çok verimli toprakların olduğu bir bölgede değiliz. Bizim ilçemiz bir sanayi kenti birde onun alt yapısını oluşturan esnaf ve küçük sanayimiz var. Onun için 1. önceliğimiz; ‘Biz Bozüyük’ü neyle tanıtırız, biz Bozüyük’ü neyle analım’ derken özellikle bizim dönemimiz boyunca Bozüyük’ün sanayi kenti olarak anılması, hedefimiz o. Bizim organize sanayi bölgemiz var ama bu bölgemize Bozüyük’ten su gitmemiş, bunu planlarımıza aldık” diyerek organize sanayi su projesi, Su indirimi projesi, Can Suyu Projesi, hal bölgesi katlı otopark yapımı ve meydan düzenlemesi, Bozpark gibi önemli konularda bilgi verdi. Belediyenin 2020 yılı için çalışma takvimi hakkında da bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu toplantı sonunda oda başkanı ve üyelerine teşekkür ederek TSO Başkanı Buğra Levent ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç Başkan  Bakkalcıoğlu’na katılımları nedeni ile teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular.

bzy_4276-(1).jpg


Bu haber toplam 2492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.