“BÖLGE EKONOMİSİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

“BÖLGE EKONOMİSİNE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, 2016 yılı faaliyetleriyle alakalı olarak bir açıklama yaptı. Başkan Buğra Levent, Ticaret ve...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, 2016 yılı faaliyetleriyle alakalı olarak bir açıklama yaptı. Başkan Buğra Levent, Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölge ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Buğra Levent yaptığı açıklamada, “Değerli oda üyelerimiz, bölgemiz ekonomisi için çalışan ve değer üreten tüm paydaşlarımız Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak  siz değerli üyelerimiz ve paydaşlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda ilçemiz ve bölgemiz ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz.  Bu çalışmalarımızın yürütülmesi sırasında üyelerimizin samimi katılımları ve geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor.  Geçtiğimiz yıl oda hizmet binamızın tamamlanma aşamasına geldiğini söylemiştik. Bu yıl ise yeni oda hizmet binamızda çalışmaya başladığımızın müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Bu vesileyle başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere meclis üyelerimiz, oda çalışanlarımız, yüklenici firmalarımız ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi iletmek isterim. Akredite oda olarak Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası siz değerli üyelerine verdiği hizmet türlerini ve kalitesini yeni hizmet binamız ile daha da geliştirecek ve attıracaktır.

Siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile ilçemiz ve bölgemiz ekonomisinin büyümesi, aynı zamanda da sosyal yönden gelişimi adına da bazı ortak çalışma proje ve faaliyetlerin içinde yer alıyoruz. Bu çalışmalarımıza, aynı şevk ile önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Bölgemiz ve üyelerimizin sorun ve problemlerini çözüm önerileri ile birlikte her fırsatta en üst seviyede başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere, Başbakanlık ilgili Bakanlıklar ve Kuruluşlara iletiyoruz takipçisi oluyoruz. Oda üyelerimiz ile Ulusal ve Uluslararası Fuar Organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Üyelerimizin kendi meslek dalları ile ilgili konularda yeni deneyimler yaşamaları, yeni bilgi ve uygulamaları yerinde görmelerini sağlıyoruz. Üyelerimizin Kredi ve Finans Problemlerinin çözümü adına gerek yerel Bankalar ile yapılan özel protokol ve kampanyalar ile, gerekse de geçtiğimiz yıl TOBB önderliğinde başlatılan Nefes Kredisi KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygun vade ve faizli kredi programlarına programlarına odamız adına da katılım sağlayıp üyelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Mesleki Yeterlilik Belgelerinin verilmesi ile ilgili Odamız Üyesi firmalarımızın çalışanlarına pratik ve teorik eğitim organizasyonları vererek belge almalarını sağlıyoruz. Yine üyelerimizin mesleki gelişimlerine ve sektörel ihtiyaçlarına uygun eğitim ve seminer programları düzenliyoruz. Sosyal sorumluk anlayışı içinde imkânlarımız ölçüsünde şehrimize değer katacak projeler içinde yer alıyoruz. İlçemize yeni yatırımların kazandırılması, bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde başta Lojistik Merkez ve Bozüyük Organize Sanayi Bölgemiz olmak üzere çalışma ve faaliyetlerimizi aralıksız yürütüyoruz. Bu anlamda Organize Sanayi Bölgemiz içerisinde veya alternatif alanlarda küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz için de yeni yatırım alanları açılması konusunda Yerel Yönetim ve İlgili Kuruluşlar ile temaslarımız devam ediyor.  Kadın ve genç girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken, yine bölgemizde yeni girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına girişimcilik eğitimleri organize ediyoruz.  Önümüzdeki dönemde de siz değerli üyelerimizin tercih ve teveccühleri ile yeni oda hizmet binamızda daha geniş ve rahat imkanlar ile daha güzel hizmetleri ve projeleri hep birlikte hayata geçirebilmek umudu ile şahsım ve yönetim kurulum adına tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1913 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.