BOZÜYÜK BELEDİYESİ ANLAMLI BİR PROJEYE İMZA ATIYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ANLAMLI BİR PROJEYE İMZA ATIYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte otizmli çocukların anneleriyle...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ile birlikte otizmli çocukların anneleriyle bir araya geldi.
Otizmli çocukların anneleri ile Başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu, Bozüyük'te bulunan ve Bozkaya ailesi tarafından restore edilerek, belediyenin kullanıma tahsis edilecek olan tarihi evle ilgili olarak hayata geçirecekleri projenin ayrıntılarını aileler ile paylaştı. Kendilerini son derece heyecanlandıran ve otizmli çocukların çalışabileceği ve sosyalleşebileceği bir projeye imza atacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Bakkalcıoğlu, daha sonra aileler ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden tarihi konağı gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Bakkalcıoğlu burada otizmli çocukların ve ailelerinin yanlarında olduklarını bu şekilde göstermek istediklerini belirterek projenin detayları hakkında bilgi verdi. Otizmli çocukların aileleri görüşme sonunda,  kendileri ile yakından ilgilenen ve Bozüyük'te böyle güzel ve anlamlı bir projeye imza atacakları için Başkan Bakkalcıoğlu'na ve yardımcılarına teşekkür ettiler.  

bsk--otizmli-anneler-ile--5.jpeg


Bu haber toplam 2111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.