'BOZÜYÜK SANAYİSİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

'BOZÜYÜK SANAYİSİ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve beraberindeki heyet TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için Bozüyük TSO yönetimine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ülkemiz için Bozüyük’ün sanayi anlamında çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu; 'Bizler ülke ekonomisinin direğiyiz, çimentosuyuz. Üstünüze düşenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olduğunuzu iyi biliyorum' dedi. 

tobb1.jpg
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise  ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “TOBB Başkanımızı ziyaret ettik. Geçtiğimiz Nisan ayındaki seçimlerimizde 20 kişilik meclisimizi 22 kişi yaparak ve büyük çoğunluğu elde ederek, yönetimimizi oluşturduk. Başkanımızın önderliğinde inşallah TOBB’daki komisyonlarda, komitelerde, kurullarda vereceği görevleri yerine getirerek, üzerimize düşen vazifeyi yapacağız. Türkiye’deki ekonominin daha da ileriye gidebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizler meclisimizde ve yöremizdeki iş dünyası olarak başkanımızın Türkiye’nin ekonomisi, iş hayatı, işverenlerin, ticaret erbablarının sorunlarının yukarıya iletilmesi anlamında ve dışarıya temsil anlamında bizlere öncülük etmesinden son derece memnunuz. 
Bu arada desteğimiz her zaman Rıfat Başkanın her daim yanında. İnşallah önümüzdeki dönemde onun önderliğinde hep beraber ülke ekonomisinin, TOBB’un üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda nasıl çalışmalar yapılması gerekiyorsa, hepsinin içerisinde yer alacağız' dedi. 
Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Murat Köftecioğlu ,Fahri Bülbül, Kısmet Turan, TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Teoman Bozkurt,Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Oda Muamelat Memuru Murat Gürkan katılım sağladı.

tobb2.jpeg


Bu haber toplam 3132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.