BOZÜYÜK SINAV KOLEJİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

BOZÜYÜK SINAV KOLEJİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Korona virüs nedeniyle okulların kapalı olduğu bu günlerde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm Resmi ve Özel Öğretim Kurumları Öğrencilerinin Eğitimden...

A+A-

Korona virüs nedeniyle okulların kapalı olduğu bu günlerde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm Resmi ve Özel Öğretim Kurumları Öğrencilerinin Eğitimden yoksun kalmaması için "uzaktan eğitim" uygulaması ile yoğun bir tempoda çalışıyorlar. 
Özel Bozüyük Sınav Koleji'de 16 Marttan bu yana SİNAV.TV ve EBA Programları, canlı ders anlatımları, ödev ve deneme sınavları ile uyguladıkları online eğitim sürecinde evleri ve öğrencilerinin odalarını adeta okula çevirdi. 
Bozüyük Sınav Koleji Kurucu Müdürü Ömer Boğaz, bu süreçte en çok yorulan ve risk altında olan bir kesiminde Sağlık çalışanları olduğunu, çocuklarının eğitimleri ile yakından ilgilenemediklerinin farkında olduklarını belirterek "bu nedenle sağlık çalışanlarımızın halen 8. Sınıfta öğrenim gören ve bu yıl LGS 'ye girecek çocuklarını " Uzaktan Eğitim" Programlarına tamamen ücretsiz olarak dahil edeceklerini ve LGS' ye hazırlık çalışmalarına ve deneme sınavlarına alacaklarını, uygulamadan Bozüyük, Pazaryeri ve Söğüt ilçemizde fiilen görev yapan Sağlık mensuplarımızın 8.sınıfta öğrenim gören çocukları yararlanabileceklerdir" dedi. 

 


Bu haber toplam 3375 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.