BOZÜYÜK TSO'DAN ZİYARETLER

BOZÜYÜK TSO'DAN ZİYARETLER

Organ seçimlerinin tamamlanması sonrasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyeleri...

A+A-

Organ seçimlerinin tamamlanması sonrasında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesinin ardından Yeni Meclis Üyeleri ilk ziyaretlerini gerçekleştirildi.
İlk olarak Kaymakam Hasan Yaman’ı makamlarında ziyaret eden yöneticiler seçim gününün sükunetle geçmesinde emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman Meclis Üyelerinin yeni görevlerinin hayırlar getirmesini diledi ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyarete son erdi.

bozuyuk-tsodan-ziyaretler.jpeg
Ardından Vali Tahir Büyükakın ziyarete geçildi. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Tahir Büyükakın, hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet etti. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ise yeni Meclis Üyeleri ve Meslek Komiteleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonrasında ziyarete son erdi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına da ziyarete giden meclis üyeleri yeni meslek guruplarında görev alan yöneticiler ile tanışarak yeni dönemin hayırlı olması temennilerinde bulundular.
Ziyaretlere; Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Bakıcı, Veli Çelik, Yönetim Kurulu Sayman Sayman Üye Kamil Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Murat Köftecioğlu, Fahri Bülbül Kısmet Turan , Meclis Başkan Yardımcıları Ali Aytaç, Fatih Koç Meclis Katip Üyesi İbrahim Bağ, Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Murat Şeker Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mete Ayaz, Ali Osman Türk, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Muamelat Memuru Murat Gürkan katıldı.

bozuyuk-tsodan-ziyaretler-1.jpeg


Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.