BOZÜYÜK’E KATLI OTOPARK YAPILACAK

BOZÜYÜK’E KATLI OTOPARK YAPILACAK

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Meclis Toplantısında; bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonuna sevk edilen konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantı yapılan yoklamanın ardından başlarken Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu toplantıya katılanların Mevlid Kandili’ni kutladı.
Toplantıda ilk olarak İmar Komisyonuna sevk edilen konulardan OEDAŞ’a ait trafo yeri değişiklikleri ile ilgili İmar Planı değişiklikleri konuları karara bağlanırken ‘İlçe 408 ada 3 nolu parselde ve 1137 ada 16 nolu parselde kayıtlı ve imar planımızda resmi kurum alanında kalan taşınmazların bulunduğu bölgede katlı otopark alanı oluşturulması için Belediye tarafından hazırlatılan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konusu’ oy birliği ile kabul edildi.
Ardından Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edilen Bozüyük Belediyesi ( S ) Servis Araçları Hizmet ve İşletme Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğin görüşülmesi konusunda yapılan oylamada “Bozüyük Belediye Başkanlığı Servis Araçları Hizmet ve İşletme Yönetmeliğine; “yönetmeliğin 17. ve 18. Maddelerinde düzenlenen devir işlemleri bu geçici maddenin yürürlüğe girmesinden itibaren 31.12.2020 tarihine kadar uygulanmaz. Bu tarihten sonra devir işlemlerinin uygulanmasına devam edilir.” geçici maddesi ile “Geçici süre ile tahditli plakanın takılı olduğu aracını trafikten çekmek isteyenlerin iş bu çekme işlemini yapıldığı takvim yılının sonuna kadar yeniden aynı tahditli plaka ile trafiğe uygun bir araç çıkarması zorunludur. Trafikten geçici süre ile araç çekme işlemi üst üste 2 yıldan fazla yapılamaz.” ek maddesi ilave edilerek oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda son olarak “5393 sayılı Belediye Kanununun 75. maddesinin (d) fıkrasına, Kamu İdarelerine Ait Taşınmazların Tahsis ve Devri Hakkında Yönetmeliğin 12. maddesine ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yazısına istinaden;  Yeni Mahalle, 1390 ada 4 nolu parsellerde kayıtlı ve imar planımızda ilkokul alanından kalan 418,28 m² lik taşınmazın, eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere Bilecik İl Özel İdaresine devrinin bedelsiz yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

bzy_0744-(1).jpg


Bu haber toplam 2584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum