'BU GÖRÜNTÜLERDEN KURTULACAĞIZ'

'BU GÖRÜNTÜLERDEN KURTULACAĞIZ'

Dodurga Beldesi içinden geçen ve vatandaşlar için tehlike saçan tomruk kamyonlarıyla ilgili Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna açıklama yaptı. Konuyla...

A+A-

Dodurga Beldesi içinden geçen ve vatandaşlar için tehlike saçan tomruk kamyonlarıyla ilgili Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna açıklama yaptı. 
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ilgili yerlere gerekli uyarıların yapıldığını ifade ederek tomruk kamyonları için farklı yol yapılması için çalışmaların başladığını kaydetti. 

Başkan Tuna açıklamasında şunları söyledi: 'Beldemiz içerisinden geçen tomruk kamyonunda yaşanan kazada çok şükür can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Özellikle vatandaşlarımıza zarar gelmemesi bizleri mutlu etti. Konuyla ilgili yerlere gerekli uyarılar yapılmıştır. Yaklaşık 2 ay önce Bursa Orman Bölge Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmelerde tomruk kamyonlarının tehlike arz ettiğini bildirmiştim. Görüşmeler sonucun da tomruk kamyonları için farklı yol yapılması için çalışmalar başlamıştır. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak bu tür görüntülerden kurtulacağız.' dedi. 
36759612_2115906835363576_6826948210318114816_n.jpg


Bu haber toplam 2331 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.