ÇALIŞMALAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

ÇALIŞMALAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçenin dört bir yanında yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçenin dört bir yanında yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Bozüyük Belediye Başkan Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin daha modern ve güzel mekânlara kavuşturulması, sorunların giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması amacı ile ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmaları belirli zamanlarda inceleyerek, yakından takip ediyor. Başkan Bakıcı devam eden çalışmalar kapsamında son olarak Kasımpaşa Mahallesi 200 araçlık otopark alanı, Kanal Caddesi ve 106. Sokak alt yapı, asfalt, ve kaldırım çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte çalışmaları ziyaret eden, çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı ayrıca otogara giderek Terminal Taksi esnafı ile bir süre sohbet etti. Taksici esnafına hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Bakıcı ardından 2 Nolu Öz Bozüyük Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak’ı makamında ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Mustafa Bayrak’a geçirdiği rahatsızlık sonucu ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler acil şifa temennisinde bulundu.
Başkan Bakıcı ziyaretlerinin ardından yaptığı denetimler hakkında kısa bir değerlendirme yaparak “Belediyemiz tarafından ilçemizin birçok noktasında yapımı devam eden çalışmaları inceliyor ve yakından takip ediyoruz. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilçemizi sorunsuz, daha modern ve daha güzel bir konuma getirirken gelecek nesillerimiz için de  güzel eserler bırakmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

bsk--calismalar-agustos-14.jpg


Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.