ÇETİN'DEN ESEL'E CEVAP

ÇETİN'DEN ESEL'E CEVAP

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel'in açıklamalarına cevap verdi. Bilindiği üzere, CHP'li İhsan Esel,...

A+A-

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel'in açıklamalarına cevap verdi. 

Bilindiği üzere, CHP'li İhsan Esel, 24 Haziran seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti teşkilatının bilboardlara astığı afişleri eleştirdi. Esel, bahse konu afişlerde AK Parti'nin birinci sıra adayının yerine ikinci sıra adayı ile belediye başkanının fotoğraflarının yer aldığını söyledi. 

'LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ'

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İhsan Esel'e verdiği cevapta 'Laf değil iş üretiyoruz' derken bazı sorular yöneltti. Mesut Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel ve Milletvekili Sayın Yaşar Tüzün, kendi yanlışlarını görmeyip, AK Partimizi karalama ve partimiz içerisine nifak tohumları sokma çabası içerisine girmişlerdir. Ancak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde milletimiz oynanmak istenen oyunu görerek kendilerine hak ettikleri cevabı sandıkta verecektir. 

Milletvekilimiz Sayın Halil Eldemir ve Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı'nın ortak çalışması ve işbirliği ile gerçekleştirdiği hizmetlerin billboardlara afiş olarak asılmasından CHP İlçe Başkanı Sayın İhsan Esel rahatsız olmuş. Açıklamasında kendi deyimleriyle; ‘’Afişlerde 2.sıra adayı Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın resimleri var, ancak 1. sıra adayı Selim Yağcı’nın ismi yok, resmi de yok. Selim Yağcı’nın ismini neden gizlemiş olabilirler. Selim Yağcı’dan utanıyorlar mı’’ ifadelerini kullanmış. Sayın Esel, bu rahatsızlığınızın ve bu acelenizin sebebi nedir? Nedir bu telaşınız? Afişleri görmüşsünüz ama sanki bir hata bulmuş hissiyatı ve AK Parti'yi birbirine düşürme hırsına kapıldığınızdan afişlerde ki asıl detayları gözden kaçırmışsınız. Kötü niyetle baktığınız için kötü senaryolar üretme derdine düşmüşsünüz. 

İlçe genelinde asılmış billboard afişlerinde AK Parti 2. sıra Milletvekili adayımız yani MEVCUT MİLLETVEKİLİMİZ Sayın Halil Eldemir’in 3 yıl boyunca Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile uyum ve işbirliği içerisinde Bozüyük’ümüze kazandırdığı projelerin bazıları olan (Hal Camii, Kapalı Pazar, Kapalı Spor Salonu, Kültür Merkezi, Okullar, Toki, Üniversite, Vergi Dairesi, Müze, Hastane vb.) gibi eserler yer almaktadır. O afişlere dikkatle bakarsanız son 3-4 yılda ilçemize kazandırılmış olan projeleri rahatlıkla görebilirsiniz. 

AK Parti 1.sıra Milletvekili adayımız Sayın Selim Yağcı bey Bilecik’e 15 yılda çağ atlatan bir başkanlık dönemi geçirmiş ve kendini ispatlamıştır ki, Bilecik üç dönem kendisini belediye başkanı seçmiştir. Sayın Selim Yağcı nasıl ki küçük bir kasaba görünümünde olan Bilecik’e çağ atlattıysa 24 Haziran’da Milletvekili olarak seçildiğinde de Bozüyük’ümüzün gelişmesi ve büyümesinde de Halil bey ile birlikte Bozüyük'e değer katmaya devam edecektir. Bizler teşkilatımız, Milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın diğer unsurlarıyla Ak Partinin neferleriyiz. Kimsenin aramıza nifak sokmasına izin vermeyiz. 

Sayın Başkan, birde geçtiğimiz günlerde sivil toplum örgütleriyle buluştuğunuz iftarda Milletvekiliniz Yaşar Tüzün 2015 seçimleri için "Bozüyük'te birinci parti olduk" ifadelerini yine kullanmış. Siz Yaşar bey'e Bozüyük seçim sonuçlarını göstermediniz mi? Yoksa Yaşar bey şark kurnazlığı yaparak kamuoyunu etkilemeyemi çalışıyor? Diğer taraftan Belediyemiz tarafından iktidara geldiğimiz günden beri her yıl gerçekleştirdiğimiz ve her mahallede düzenlediğimiz iftar programları ile ilgili de yalan yanlış söylemlerde bulunmuş, Anlaşıldığı üzere Sayın Yaşar Tüzün’ü parti temsilcileri olan sizler eksik veya yanlış bilgilendiriyorsunuz ki böyle gerçek dışı bir açıklama yapma durumunda kalıyor. Sizden ricam böyle önemli konularda Milletvekilinizi doğru bilgilendirmenizdir. Yoksa dün olduğu gibi yarın da sizlerden aldığı yanlış bilgilerle zor durumda kalmaya devam edecektir.

AK Parti iktidarımızın desteğiyle Bozüyük’ümüze 3 yıl gibi kısa bir sürede Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile uyum içerisinde çalışarak çok sayıda projeyi ilçemize kazandıran mevcut Milletvekilimiz Halil Eldemir’e şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum, ve bizi eleştiren CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’e soruyorum. 

1-Benim Milletvekilim 3 yılda sayısız projeye imza atarken senin milletvekilin 4 DÖNEM de Bozüyük’e ne kazandırdı.

2-CHP İlçe teşkilatının bulunduğu binada Cumhurbaşkanı adayınız Muharrem İnce’nin boy boy resmi varken Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu’nun  neden bir tane bile resmi yer almıyor? Yoksa sizler Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan utanıyor musunuz?

3-Madem ki Yaşar bey bu kadar hak hukuk gözeten biriyse yani milletin hakkını savunuyorsa partisinin milletvekili Elif Doğan Türkmen’in 2 milyon lirayı aşan iletişim ve haberleşme giderlerini kendisi ödemeyi düşünmüşmüdür? 

4-Siz diyorsunuz ya bizim başka partinin iç işlerine karışmak gibi bir niyetimiz yok. O zaman bizim ne yaptığımızla uğraşmak yerine size tavsiyem Cumhurbaşkanı adayınız Muharrem İnce'ye, terör suçundan yargılanan ve ceza evinde olan Selahattin Demitaş'ı aday gösterenleri eleştirmek yerine, nasıl olurda cezaevine ziyarete gidersiniz diye siz veya her gün Muharrem İnce'nin yanında olan Milletvekiliniz bir eleştiride bulundunuz mu? 

‘’Bizler laf değil iş üretiyoruz’’ Milletvekiliniz Yaşar Tüzün, AK Partili belediyelerle ilgili “AK Partili belediyeler belediye bütçesinden iftar yapıyor” iddiasını ispat dahi edememişken bu tarz bir karalama kampanyasına gidilmesi tam da CHP zihniyetini anlatan bir siyaset anlayışıdır. 

Sayın Başkan korkunun ecele faydası yoktur. AK Parti ailesini Türkiye üzerinde emelleri olan ABD ve AP ülkeleri bile karıştıramıyor. Kendini bile yönetemeyen CHP mi karıştıracak? Geçin bunları. Geçmişte söylediğim gibi Bozüyük'te de Türkiye'de de Milletimizle birlikte gündemi ve siyaseti biz belirleriz. Siz bizi izlemeye devam edin.

Bizler milletimize hizmetkar olmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. AK Parti ailesi budur. 

Vakit Bozüyük Vakti Vakit Bilecik Vakti Vakit Türkiye Vakti.. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.."

Bu haber toplam 2890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum