DODURGA'DA İLKLER YAŞANDI

DODURGA'DA İLKLER YAŞANDI

Dodurga tarihinde üst üste seçilen ilk belediye başkanı olan Selim Tuna, en yüksek oy oranı ve en yüksek oy farkı ile tekrar Dodurga Belediye Başkanı oldu.

A+A-

31 Mart Yerel Seçimlerinde Dodurga'da ilkler yaşandı. Ak Parti'nin adayı olan mevcut Belediye Başkanı Selim Tuna, belde tarihinde ilk defa üst üste seçilen belediye başkanı olmasının yanında en yüksek oy oranı ve en yüksek oy farkını elde eden Belediye Başkanı olarak tarihe geçti.

9d9bc912-09ef-4c58-b9a5-938299287864.jpg
MAZBATASINI ALDI
Belediye Başkanlığı seçimini tekrar kazanan mevcut başkan Selim Tuna mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Mazbatasını almasının ardından gazetemize konuşan Başkan Tuna, Dodurgalılara seslendi. Başkan Tuna, Dodurga'yı daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek şunları dile getirdi: 'Beldemizde bir seçimi daha geride bıraktık. Hizmet için çıktığımız bu yolda sizlerin takdiri ile 2014 yılında devraldığımız bu kutlu görevi yine sizlerin takdiri ile devam ettireceğiz. Beldemiz tarihinde üst üste seçilen ilk Belediye Başkanı olmak, en yüksek oy oranı ve en yüksek oy farkı ile Belediye Başkanı olarak seçilmek şahsım adına ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bizlere duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.İlk etap olan çıraklık dönemimde yaptıklarımızla  bize güven duydunuz ve ikinci etap olan kalfalık dönemini bize layık gördünüz, İnşallah bu güveninize layık olup daha çok çalışarak üçüncü etap olan  ustalık dönemine siz halkım ile ulaşmak istiyoruz. İklimi sert İnsanı mert Dodurgamızı yeni doğanından en tecrübelisi ile hep birlikte daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden taşıyacağız. 'Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz' diyor tüm halkımı saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.' dedi.

4c30b544-ea3e-42f0-aad3-000769ad55fc.jpg


Bu haber toplam 4422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum