ENGELLİ BAKIM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

ENGELLİ BAKIM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi, Bilecik İŞKUR, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği'nin iş birliği...

A+A-

Bozüyük’te Bozüyük Belediyesi, Bilecik İŞKUR, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği'nin iş birliği ile hazırlanan protokol ile engelliler ve ailelerine yönelik istihdam amaçlı engelli bakım kursuları devam ediyor.
Hafta içi 5 gün 25 kursiyer ile devam eden kurslar Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştiriliyor. Dernek Başkanı İsmail Çelik kursların büyük bir ilgiyle ve güzel bir ortamda devam ettiğini söyledi. Başkan Çelik, “Kurslarımız hafta içi 5 gün devam ediyor. Kursiyerlerimiz olan engelli ailelerimiz kurslara yoğun katılım gerçekleştiriyor. Kursa katılan kursiyerlere İş Kur tarafından günlük 20 TL ücret verilerek ve genel sağlık sigortaları yatırılıyor. 400 saat sürecek kurslar sonucunda kursiyerlere kurs bitirme belgeleri verilecek. Bizlere bu imkânı sağlayan tüm yetkililerimize üyelerim ve aileleri adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.