İL BİRİNCİLİĞİ DAHİL 3 MADALYA KAZANDILAR

İL BİRİNCİLİĞİ DAHİL 3 MADALYA KAZANDILAR

 Bilecik’te İmam Hatip Ortaokulları arası Arapça etkinlik yarışmaları bu yıl Osmaneli İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Yarışmalarda...

A+A-

 

Bilecik’te İmam Hatip Ortaokulları arası Arapça etkinlik yarışmaları bu yıl Osmaneli İmam Hatip Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Yarışmalarda Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri il birinciliği dahil toplam 3 madalya kazandılar. Okul Müdürü Murat Gümüş, yarışmaya katılarak başarı elde eden öğretmen ve öğrencilerini kutladı.

03143753_ac7eb8dc-7b6b-487d-bbfe-eaa73a0fcdd2-(1).jpg

Okul Müdürü Murat Gümüş yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Arapça Şarkı söyleme dalında öğrencilerimiz Eminenur Altınbay, Saliha Aydın, Ceylin Dedim, Dilay Nisa Bal ve Sena Çevik, Arapça şiir okuma dalında öğrencimiz Hayrünnisa Avcı ve Arapça metin canlandırma dalında öğrencimiz Muhammed Adni Eydemir okulumuzu temsil ettiler.

03143928_e019fcc0-ce3a-446f-80e0-dd054ebfc39e-(1).jpg

Öğrencilerimiz, Arapça şarkı söyleme kategorisinde 1.’lik, Arapça şiir okuma kategorisinde  2.’lik ve Arapça metin canlandırma kategorinde ise 3.’lük elde ettiler. Öğrencilerimiz Arapça şarkı söyleme dalında ilimizi bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandılar. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.