İLÇE GÜVENLİK DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İLÇE GÜVENLİK DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Hasan...

A+A-

Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Hasan Yaman başkanlık etti. 
Toplantı açılışında konuşan Kaymakam Yaman 'Bu toplantılarda kamu kurumlarından ziyade, yerel yöneticilerin, sivil toplum örgütleri ile meslek odalarının görüş ve düşüncelerini öğrenmek, onların tekliflerini değerlendirmek ve bunları hayata geçirmek amaçlanıyor. Çünkü kamu görevlileri olan bizler, bu toplantıları sık sık yapıyoruz. Bu toplantıların amacının hasıl olması için de, düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız bizleri memnun edecektir.' dedi. 

dsc_0198-(1).jpg
Kaymakam Yaman'ın ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner konuştu. Müdür Güner toplumdaki bireylerin suçlara yönelik alabilecekleri önlemler konusunda bilgilenmelerini sağlamak, suç oluşumuna etki eden fiziksel yetersizliklerin ve çevreden kaynaklanan eksikliklerin giderilmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmanın en önemli görevleri arasında olduğunu ifade ederek şunları söyledi: 'Bu kapsamda yapılan Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısında katılımcılardan gelen öneriler doğrultusunda tespit edilen sorunlar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çözüm için gerekli kararlar alınacaktır.' dedi. 
Müdür Güner daha sonra 2017 Asayiş olaylarıyla ilgili sunum yaptı. 2017 yılında Bozüyük'te asayiş yönünden 2051 olayın meydana geldiği kaydeden Müdür Güner, bu çalışmalar ile ilgili katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. 
Müdür Güner'in sunumunun ardından ilçede bulunan mevcut metruk binaların durumu, trafik yoğunluğu ile otopark sıkıntısı ve iletişim üzerinden meydana gelebilecek dolandırıcılık olaylarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 
Toplantıya Kaymakam Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım, Ticarert ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası İbrahim Kayacık, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Nurşen Gürsoy ve muhtarlar katıldı. 

dsc_0208-(1).jpg


Bu haber toplam 2098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.