İMAR BARIŞI KONUSUNDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

İMAR BARIŞI KONUSUNDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen imar barışı bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü.Bozüyük Metristepe Kültür...

A+A-

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen imar barışı bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü.
Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında ilk olarak konuşan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, hazırlanan kanunun bir imar affı değil, yıllardır birikerek çözümsüz hale gelen vatandaşla devlet arasındaki sorunların çözülmesi için yapılan bir imar barışı olduğunu söyledi. Bozüyük Belediyesi tarafından imar barışı ile ilgili olarak kurulan bilgilendirme masası için teşekkür etti.
İl Müdürü Mustafa Budak, bu sürecin ülkemizdeki ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapı stokunun ne kadar olduğunun bilinmesi ve bu yapılar ile ilgili olarak izlenecek yolun belirlenmesi için çok önemli bir süreç olduğu vurguladı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından imar barışıyla ilgili hazırlanan sunum salonda bulunan vatandaşlara izlettirildi. Afet risk analizleri ve diğer uygulamaların kayıt altına alınması konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.
İmar ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelinin yanı sıra, Bozüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü personeli de toplantı salonunu dolduran vatandaşlara bilgi vererek, imar barışı hususunda sorulan soruları yanıtladılar. Program sonunda katılımcılara teşekkür eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli ayrıca Bozüyük Belediyesine de destekleri için teşekkür ettiler.

imar-barisi-bilgilendirme--1.jpg


Bu haber toplam 1587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.