KAPALI DURAKTAKİ ISITICIYI SÖKTÜLER

KAPALI DURAKTAKİ ISITICIYI SÖKTÜLER

Bozüyük’te, şehir magandaları bu soğuk kış günlerinde kapalı durakta bulunan ve dolmuş ve işçi servislerini beklerken vatandaşların ısınmasını...

A+A-

Bozüyük’te, şehir magandaları bu soğuk kış günlerinde kapalı durakta bulunan ve dolmuş ve işçi servislerini beklerken vatandaşların ısınmasını sağlayan ısıtıcıyı yerinden sökerek kullanılamaz hale getirdi.

Bozüyük Yeni Mahalle Yeşil Camii önünde hizmet veren kapalı duraktaki ısıtıcıya zarar veren şehir magandalarının kimliği ise kapalı duraklarda bulunan 24 saat ve kesintisiz olarak kayıt alan kamera görüntülerinden tespit edildi. Görüntülerde şehir magandalarının ısıtıcının koruyucu kutusunu, ısıtıcının kablolarını sökmeleri ve ısıtıcıyı çalışamaz hale getirmeleri yer alıyor. Olayın hemen ardından belediye ekipleri ısıtıcıdaki sorunu gidererek  montajını tamamladı ve vatandaşların kullanımına sundu. Belediye yetkilileri kamu malına zarar veren insanların bundan nasıl bir haz aldıklarını anlayamadıklarını belirterek “Yapılan hizmete zarar verenlerin art niyetli ve bunu bilerek yaptıkları gayet açık. Kapalı duraktaki ısıtıcıya zarar vererek ısınma ihtiyacı olan diğer insanların ısınmasına engel oldular. İlçemizin ortak kullanım alanında yer alan kamu malına zarar verdiler. Dolayısıyla verilen bu zarar hepimize veriliyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık ve desteklerini istiyoruz.” dediler.

kapali-duraktaki-isititixiyi-soktuler2.jpg

 

Bu haber toplam 2776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.