KISMET SAĞLAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KISMET SAĞLAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bozüyük'ün en büyük mahallesi Yeni Mahalle'de yaşayan Kısmet Sağlam, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu...

A+A-

Bozüyük'ün en büyük mahallesi Yeni Mahalle'de yaşayan Kısmet Sağlam, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu açıkladı. 'Hizmet için adayım' diyen Kısmet Sağlam görev verilmesi halinde Yeni Mahalle'nin daha da gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.
Yeni Mahalle muhtar adayı Kısmet Sağlam bilindiği gibi Bozüyük'te sosyal medya üzerinden kurduğu grup ile duyarlı vatandaşları bir araya toplamış ve bir çok ihtiyaç sahibine ulaşılmasına vesile olmuştu. Aynı özverili çalışmayı şimdi de mahallesi için yapacağını belirten Kısmet Sağlam mahalle sakinlerinden destek istedi.
Muhtar Adayı Kısmet Sağlam gazetemize yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
'1981 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. Evliyim iki kız annesiyim. Bozüyük'te bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Her anlamda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya gönüllü olarak çalışarak yaşadığımız mahalle, şehir için faydalı olmaya çalıştım. Tabi ki sokakta ki canlılarımızı da unutmadık. Onların da mutluluğu için, düzenlenmiş olduğumuz kahvaltılar sayesinde barınak ve mama ihtiyaçlarını karşıladık.
"Beklentisi hizmet olanın adayı kısmet olsun"
Hastalara şifa, öğrencilerimze kırtasiye ve okul forması, çocuklarımız için kıyafet, yaşlılarımız ve kimsesi olmayan büyüklerimiz için kimse olduk. Yuva kuracak yetim kızlarımıza çeyiz, asker annelerimizi moral ve maddi destek, kardeş okullarımıza şapka, atkı, kitap gönderdik. Kısacası Bozüyük'ün değerli duyarlı vatandaşlarının desteğini arkamıza alarak bir çok faydalı projede yer almaya çalıştım. Yaptıklarım yapacaklarımın sadece bir teminatıdır. Bozüyük'ün en büyük yeni mahallesinden adıma destek istiyorum. Beklentisi hizmet olanın adayı kısmet olsun diyerek, hep birlikte daha yeni bir Yeni Mahalle için desteğinizi istiyorum" dedi.

42701988_340092556739170_6544767707919679488_n-(1).jpg


Bu haber toplam 8741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum