KÜLTÜRLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR

KÜLTÜRLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR

Bozüyük'te aktif olarak çalışmalarına devam eden Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği 'Bozüyük Kültürüne Sahip Çıkıyor' adı altında bir etkinlik...

A+A-

Bozüyük'te aktif olarak çalışmalarına devam eden Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği 'Bozüyük Kültürüne Sahip Çıkıyor' adı altında bir etkinlik daha düzenledi.
İç İşleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenmekte olan Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği'nin hazırlamış olduğu şenliğe katılımın büyük olması bekleniyor. Bozüyük Kaymakamlığı,  Bozüyük Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozüyük Halk Eğitim Müdürlüğü ve Bozüyük Kuzey Kafkasya Kültür Derneği iş birliğinde hazırlanan program Cumartesi günü gerçekleşecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Fehmi Nilifer Bozüyük Halkını şenliğe davet etti. Başkan Nilifer; "Bozüyük Kültürüne Sahip Çıkıyor' projesi altında hazırlamış olduğumuz şenliğimiz 21 Temmuz Cumartesi günü saat 19:30'da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecektir. Şenliğimizde; Kafkas Halk Dansları Gösterisi, Sind Müzik Grubu, Akordeon ve Mızıka Dinletisi, Yöresel Yemeklerin İkramı, Çeşitli Ürün Standları olacaktır. Bütün Bozüyük halkını şenliğimize davet ediyorum" dedi.
37192335_244294819633644_6532534528664141824_o.jpg


Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.