MEZİTLER GEÇİDİ'NDE CAN PAZARI

MEZİTLER GEÇİDİ'NDE CAN PAZARI

Bozüyük Bursa yolu üzerinde Mezitler bölgesinde 1 tır, 2 otobüs, 1 minibüs ve 27 otomobilin karıştığı zincirleme kazada toplam 31 araç birbirine girdi....

A+A-

Bozüyük Bursa yolu üzerinde Mezitler bölgesinde 1 tır, 2 otobüs, 1 minibüs ve 27 otomobilin karıştığı zincirleme kazada toplam 31 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi ise yaralandı. 

Kaza, Mezitler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası belirlenemeyen bir tır deposundan yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan karayolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ankara-Bursa istikametinde seyreden bir tırdan dökülen mazotun adeta kayak pistine dönüştürdüğü karayolunda 1 tır, 2 yolcu otobüsü 2 minibüs ve 27 otomobil olmak üzere 31 araç birbirine girdi. Kazada Orhun Soylu yönetimindeki 38 GY 652 plakalı otomobilde bulunan eşi Mehtap Soylu (41), otobüs ile bariyerler arasına sıkışarak yaşamını yitirirken, Eymen Çolak, Emir Çolak, Erkan Çolak, Orhan Soylu, Furkan Özışık, Meade Muhsin, Duru Cengiz, Hasan Cengiz, Lale Cengiz, Defne Cengiz, Ümit Kavak, Zehra Ambartepe, Hasan Akkaya, Yasemin Çolak ve Ersan Koç isimli 15 kişi ise yaralandı. Mehtap Soylu'nun otomobilde sıkışan cenazesi, ekiplerin çalışması sonucu çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazaya karışan araçlarda bulunan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan 15 kişinin tedavi altına alındığı, ayrıca 5'ten fazla yaralının da ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiği öğrenildi. 

mezitler-gecidinde-can-pazari2.jpg

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.