OEDAŞ’TAN AÇIKLAMA GELDİ

OEDAŞ’TAN AÇIKLAMA GELDİ

 Bozüyük’te geçtiğimiz hafta yayınladığımız ve Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Şimşek’in sıkıntılarının yer aldığı ‘Köyler sahipsiz...

A+A-

 

Bozüyük’te geçtiğimiz hafta yayınladığımız ve Karaağaç Köyü Muhtarı Mehmet Şimşek’in sıkıntılarının yer aldığı ‘Köyler sahipsiz kaldı’ başlıklı haberimizin ardından elektrik sıkıntılarıyla ilgili olarak OEDAŞ’tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada köyün elektrik telleri ve direklerinin bakım onarım çalışmalarının gerçekleştirilerek elektrik dağıtım altyapısının güçlendirildiği ayrıca köyün tüm aydınlatma lambalarının bakım ve onarımının sağlandığı kaydedildi.

OEDAŞ’tan yapılan açıklamada “Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) olarak, Bilecik başta olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz tüm il, bağlı ilçe ve köylerde tüketicilerimize; elektriğin üretim tesislerinden tüketim noktalarına kadar taşınması ve yeterli, kaliteli ve kesintisiz sağlanması için altyapı yenileme, bakım ve şebeke yatırımları konusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Haberinizde bahsi geçen Bozüyük ilçesine bağlı Karaağaç Köyü’nün enerji ihtiyacını karşılayan şehir şebekesi ile ilgili çalışmalarımızı 2017 yılı yatırım planlarımız doğrultusunda geçtiğimiz eylül ayında tamamladık. Bu elektrik telleri ve direklerin bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirerek elektrik dağıtım altyapısını güçlendirdik. Ayrıca köyümüzün tüm aydınlatma lambalarının bakım onarımını sağladık.

Sizlerin geri bildirimleri tüketicilerimizin memnuniyeti açısından işlerimizi iyileştirme konusunda bizlere önemli katkılar sağlıyor. Bu nedenle gazetenizde söz konusu haberin yayınlanmasının ardından Karaağaç Köyü Muhtarı Sayın Mehmet Şimşek ile özel olarak iletişime geçtiğimizi belirtmek isteriz. Kendisini bölgede gerçekleştirdiğimiz yatırım çalışmalarımızla ilgili detaylı olarak bilgilendirdik ve kendisinden de olumlu yönde geri bildirim aldık.
Amacımız, tüketicilerimizin dağıtım faaliyeti gösterdiğimiz tüm il, ilçe ve köylerde kesintisiz ve kaliteli elektriğe ulaşabilmelerini sağlamak. Bu doğrultuda ilk günden itibaren dağıtım hizmetlerinin daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla tüketici odaklı yatırım ve yenileme çalışmaları ile ciddi oranlarda ilerleme kaydettiğimizi belirtmek istiyoruz. Bu vesileyle, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için açıklamamızın yayınlanması konusunda gerekli hassasiyetiniz için teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

Bu haber toplam 2839 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.