ÖĞRENCİLERDEN E-TWİNNİNG HAMLESİ

ÖĞRENCİLERDEN E-TWİNNİNG HAMLESİ

Son günlerde hızla yayılan oyuncak toplama projesi  olarak bilinen 'Haydi Sen de Oyna' adlı sosyal sorumluluk projesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda...

A+A-

Son günlerde hızla yayılan oyuncak toplama projesi  olarak bilinen 'Haydi Sen de Oyna' adlı sosyal sorumluluk projesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda da meyvelerini vermeye başladı.
Eskişehir'de başlatılan çalışmanın arkasından Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğretmenlerinden İhsan Erdem'in öncülüğünde Bozüyük'te de başlatıldı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Mustafa Tetik;  İlk olarak Eskişehir Adalet İlkokulunda başlatılan ve Türkiye’nin dört bir yanında destek gören “Haydi Sen de Oyna” adlı sorumluluk projesi, Sınıf Öğretmeni İhsan Erdem’in çalışmalarıyla okulumuzda da başlatıldı.

3696f07f-8363-4a68-8550-3f3e7402903e.jpg
Öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri oyuncakları, okulumuzda oluşturduğumuz oyuncak kumbarasına atarak başka okullarda okuyan arkadaşlarının da oyuncak sahibi olmalarına katkıda bulundular. 
Amacımız, çocuklarımıza paylaşma duygusunun güzelliğini yaşatmanın yanı sıra belki de hiç oyuncağı olmamış kardeşlerine oyuncak göndererek onların da mutlu olmalarını sağlamak.
Şimdiye kadar öğrencilerimizin gönderdikleri oyuncaklarla; Batman-Hasankeyf Üçyol Köyü, Şırnak İdil Çınarlı Köyü, yine Şırnak İdil Oyalı Köylerinde eğitim gören çocuklarımızın oyuncaklarına kavuşmalarını sağladık. Hedefimiz proje kapsamında daha birçok okula ulaşmak.
Bunun yanında okulumuzda yürütülmekte olan değişik konularda 9 e-Twinning projesi bulunmakta, bu projelerle ilgili çalışmalar da devam etmektedir. " dedi.

22437fce-8586-4ce1-b129-7ab53aa1913c.jpg


Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.