‘SEÇİMDEN ZAFERLE AYRILACAĞIZ’

‘SEÇİMDEN ZAFERLE AYRILACAĞIZ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Murat Önal, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri hakkında gazetemize yazılı...

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Murat Önal, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri hakkında gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Başkan Önal, AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini ifade ederek: ‘Genel başkanımız ve genel merkezimizin emirleri doğrultusunda Cumhur ittifakının içindeyiz ve destekçisiyiz. Yüce Allah’ın izni ve inayetiyle bu seçimden zaferle ayrılacağız.” dedi.

bbp-baskani-murat.jpg

BBP İl Başkanı Murat Önal, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Büyük Birlik Partisi kuruluş amacıyla siyasi partilere değil, sisteme alternatif olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. 16 Nisan referandumunda sistemin değişmesi için Ak Parti ve Milliyetçi Hareket partisiyle beraber referanduma ‘Evet’ oyu verdik ve sistemi değiştirdik. Ancak 16 Nisan tarihinden bu tarafa ülkemizde eski yeni arası eksen kayması yaşanmaktadır. Eski sistemin çürükleri ülkemizden biran önce temizlenmeli ve yeni düzende ülke nizamı sağlanması gerekmektedir. Bu bağlamda alınan erken seçim kararı son derece doğrudur. 25 yıldır Türk siyasi hayatında yer alan Büyük Birlik Partisi bir çok seçim geçirmiştir. Gerek erken gerek zamanında gerekse referandum olsun her türlü seçime bilgimizle tecrübemizle teşkilatlarımızla hazırız. Genel başkanımız ve genel merkezimizin emirleri doğrultusunda Cumhur ittifakının içindeyiz ve destekçisiyiz. Yüce Allah’ın izni ve inayetiyle bu seçimden zaferle ayrılacağız.”

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.