SIRA KUŞLARDA

SIRA KUŞLARDA

Bozüyük Yeni Mahalle Muhtar Adayı ve İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim grubunun yönetici  Kısmet Sağlam bu seferde kuşlar yardımına koştu....

A+A-

Bozüyük Yeni Mahalle Muhtar Adayı ve İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim grubunun yönetici  Kısmet Sağlam bu seferde kuşlar yardımına koştu. Kışın yiyecek bulamayan kuşlar için ağaçlara meyve takıldı. 
4 Eylül Mahhallesinden başlayarak Yeni Mahalleye kadar ağaçlara meyve takıldı. Yapılan projede gencinden yaşlısına herkes destek verdi. Yardımseverlerin bu davranışı yoldan geçenlerinde oldukça dikkatini çekti. 
Proje hakkında açıklama yapan Kısmet Sağlam; "Yeni mahalle muhtar adayı olarak soğuk havalarda beslenmekte zorlanan tüm uçan canlarımız için harekete geçtik. Bizim için önem taşıyan sokak hayvanları için bir gün içinde organize olup birçok genç  ve yaşlı  vatandaştan destek aldık.  40 kilogramdan fazla elma ve armutu, ilçemizin ağaçlarının yoğun olduğu yerlerde asmaya çalıştık. Bu projemiz ile bir nebze faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere. " dedi.

478961f5-2dd1-4e8b-8f20-48d2e2715bcf.jpg


Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.