SPOR TURNUVALARI BAŞLADI

SPOR TURNUVALARI BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu turnuvaları başladı.4 Eylül Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvaya çeşitli...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu turnuvaları başladı.
4 Eylül Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvaya çeşitli yaş gruplarından yaklaşık 160 sporcu katılırken, turnuva düzenlenen açılış töreni ile başladı. Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu turnuvada yaptığı konuşmada; “Öncelikle böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmaktan duyduğumuz mutluluğu belirterek, turnuvaya katılan tüm sporcularımıza Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun selamlarını iletmek istiyorum. Bu denli büyük bir katılımcı sayısı ile sizlerle birlikte olmak bizleri ayrıca gururlandırdı. Bozüyük ve Bozüyüklü her şeyin en iyisine layık, daha iyi ve daha güzel organizasyonlarla sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Ben konuşmama son verirken, Atamızın; “ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Turnuvanın açılış töreni katılan tüm sporculara, voleybol ve basketbol topu dağıtılması ile devam ederken, maçlar birbirinden renkli ve güzel görüntülere sahne oldu. Kum voleybolu ve sokak basketbolu müsabakalarının 4 gün süreceği belirtilirken, turnuva şöleni önümüzdeki hafta düzenlenecek kum futbolu ile devam edecek.
Gün boyu süren karşılaşmalar ile unutulmaz dakikaların yaşandığı turnuvanın açılış törenine Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Mehmet Ali Karasu, İsmail Sağıroğlu, 4 Eylül Mahalle Muhtarı İsmail Kıranlı, Bozüyük CHP ilçe Başkanı İhsan Esel ve çok sayıda spor seven katıldı.

spor-turnuvalari-basladi-(29.07.2019)--5.jpg


Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.