SÜRÜCÜLERE LOKUM İKRAM EDİLDİ

SÜRÜCÜLERE LOKUM İKRAM EDİLDİ

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında; Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ve İlçe Jandarma Trafik Timleri sürücülere lokum...

A+A-

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında; Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ve İlçe Jandarma Trafik Timleri sürücülere lokum ikramında bulundu.

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Trafik Denetleme Büro Amiri Hakan Kuşçu, İlçe Jandarma Trafik Komutanı İbrahim Yordam ve polis memurları, Bozüyük hal kavşağında ve Saraycık Caddesi'nde yapılan uygulamada sürücülere lokum ikram edildi. Ayrıca sürücülere trafik kurallarının önemi anlatılarak, trafik kuralları hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

trafik-haftasi-(38).jpg

Yapılan uygulama ile ilgili açıklama yapan İlçe Jandarma Trafik Komutanı İbrahim Yordam; "Tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymasını huzurlu, güvenli ve kazasız günler geçirmesini ve trafikte büyüklerin küçüklere örnek olacak davranışlarda bulunmasını diliyorum" dedi.

Uygulamadan memnun kaldıklarını belirten sürücüler, polis ve jandarma ekiplerinin gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

trafik-haftasi-(15).jpg

Bu haber toplam 2358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.