UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 17 Ağustos 1999 depreminin 19. yıl dönümü nedeni ile bir mesajı yayınladı.17 Ağustos 1999 yılında yaşadığımız...

A+A-

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 17 Ağustos 1999 depreminin 19. yıl dönümü nedeni ile bir mesajı yayınladı.
17 Ağustos 1999 yılında yaşadığımız büyük felaketin bir daha yaşanmamasını temenni eden Başkan Bakıcı “Binlerce  vatandaşımızı toprağa verdiğimiz 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden tam 19 yıl geçmesine rağmen acımız ve üzüntümüz hala taptazedir. Yaşadığımız bu acı bizlerin bu büyük felaketten büyük dersler almamızı sağladı. Maalesef ülkemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve olası depremlere her an hazırlıklı olmamızı gerektiriyor. Her an deprem olacakmış gibi doğa olaylarının gerçekleşebilme ihtimali ile tedbirli ve bilinçli olmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki, doğal afetler bütünüyle önlenemez fakat alınacak önlemler bundan en az zarar ile kurtulmamızı sağlar. Yapılan eğitimler ve etkinliklerle halkımızın bilinçlenmesi, depreme karşı daha dayanıklı yapılar yapılması, deprem olduğunda da, toplumun bilinçli bir şekilde ve dayanışma içinde hareket etmesi çok önemlidir” dedi. 
Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın diye dua eden Başkan Bakıcı, bu büyük afette yakınlarını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet ailelere de baş sağlığı diledi.

3040360c-758d-4ec5-8da7-3f133e553f4c.jpg


Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.