ZABITADAN DOLMUŞLARA DENETİM

ZABITADAN DOLMUŞLARA DENETİM

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar denetlenerek eksikleri tespit edilen dolmuş sürücüleri...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren dolmuşlar denetlenerek eksikleri tespit edilen dolmuş sürücüleri uyarıldı.
Vatandaşların iyi ve kaliteli hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen Halk dolmuşları denetimlerinde araçların periyodik bakımlarının yapılıp yapılmadığına, araç içinde dolmuş ücret tarifesinin asılı olup olmadığına, şoför tanıtım kartlarının bulunup bulunmadığına, araç döşemelerinde yırtıkların olup olmadığına ve araçlarda temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına bakıldı. Şoförlere dolmuş içerisinde aracın kendi orijinal aksesuarının dışındaki tüm aksesuarların yasak olduğu ve araç dışındaki çeşitli yazı ve yapıştırmaların yasak olduğunu anlatan Zabıta personeli tarafından ayrıca araç içerisinde yüksek sesle müzik dinletilmemesi konusunda da uyarılarda bulunuldu.
Vatandaşların dolmuşları gönül rahatlığıyla kullanabilmeleri için denetlemelerin kesintisiz olarak devam edeceği öğrenildi.

 


Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.