AK PARTİ TEK YÜREK OLDU

AK PARTİ TEK YÜREK OLDU

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Parkında toplanan AK Partililer tek yürek oldu.AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı...

A+A-


15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Parkında toplanan AK Partililer tek yürek oldu.
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, Ak Parti Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

ak-parti-(24).jpg
Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, bizler bugün İlçemizde ve Ülkemizde, huzur içerisinde yaşıyorsak şehitlerimizin sayesinde yaşadığımızı bilmeliyiz" dedi.
Mesut Çetin açıklamasında;  "Milletler vardır tarih yapar ve tarihe altın harflerle yazılırlar; Tarihte birçok defa olduğu gibi 15 Temmuz 2016 günü Ülkemizi işgal etmek isteyen FETÖ terör örgütüne karşı milletimiz yine bir tarih yazmıştır.
FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin Ülkemizi işgal etmek, parçalamak ve güçlenen Türkiye’nin önünü kesmek üzere planlanmış bir girişim olduğunu hepimiz biliyoruz, bir daha böylesi bir kalkışmanın yaşanmaması için  üzerimize düşen sorumluluklar olduğunun bilinci içerisindeyiz. 
"Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!"
Değerli Bozüyüklüler 15 Temmuz hain darbe girişimine izin vermeyen başta o gece canlarını veren Şehitlerimize, Gazilerimize borcumuz olduğunu unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız  ki bir daha yaşanmasın.  Bizler bugün İlçemizde ve Ülkemizde, huzur içerisinde yaşıyorsak Şehitlerimizin sayesinde yaşadığımızı bilmeliyiz. O gece milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu.Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazdık. 

ak-parti-(36).jpg
"Aziz milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz."
Haince planlanan darbe girişimini engelleyen aziz milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Bugün burada 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde belediyemiz tarafından yapılan 15 Temmuz Şehitleri parkında toplanmamızdaki amacımız burada anıtta isimleri yazılı olan Şehitlerimizin emanetine sahip çıktığımızı göstermek ve onların ruhlarına dualar etmek içindir. Ben İlçemize böylesi güzel bir parkı kazandıran adını da 15 Temmuz Şehitleri parkı koyan belediye başkanımız Sayın Fatih Bakıcı'ya da sizlerin huzurunda tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.
15 Temmuz Şehitleri parkından Bozüyük' lü hemşehrilerimize sesleniyorum; bizler bir oldukça milli değerlerimize sahip çıktıkça devletimizin yanında oldukça bir daha hiç bir örgüt böylesi bir kalkışmayı aklının ucundan bile geçiremeyeceğini biliyor, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bu haber toplam 2397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.