BAŞKAN YILMAZ'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) Başkanı Celali Yılmaz gazetemizi ziyaret etti.  Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan gazetemiz...

A+A-

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği (BOZGİDED) Başkanı Celali Yılmaz gazetemizi ziyaret etti.  Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Yılmaz, ayrıca dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
Başkan Yılmaz, 28 Nisan Cumartesi günü derneklerinin olağan genel kurulunu yaptıklarını ve genel kurul sonucunda tekrar başkan seçildiğini söyledi. Dernek olarak her yıl bölge mucitler sergisi, girişimcilik haftası, dünya kadınlar günü ile kariyer günlerini düzenlemeyi kendilerine görev edindiklerini ifade eden Başkan Celali Yılmaz, Bozüyük'ün ve ilimizin tanıtımını yaparak gençleri girişimciliğe özendirmek için programlar düzenlediklerini kaydetti. 
Gazetemiz Yaz İşleri Müdürü Sinan Önce'de Yılmaz'a başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu menuniyeti dile getirdi. Ziyaret daha sonra sohbet havasında devam ederken hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 


Bu haber toplam 2077 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.