BUĞRA LEVENT GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

BUĞRA LEVENT GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Buğra Levent, görevine geri döndü. Konuyla ilgili açıklama yapan...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Buğra Levent, görevine geri döndü. Konuyla ilgili açıklama yapan Levent: ' Seçimlerin tamamlandığı şu an itibariyle herhangi bir Siyasi Platformda görev almamam sebebi ile ve yine 30 Kasım 2018 tarih ve 7152 Sayılı Mükerrer Resmi Gazetede Kanuna göre 19 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Odamız Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantımızda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve iadem gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda TOBB İnşaat Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimize de devam etmekteyiz.' dedi.
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent şunları kaydetti: 'Değerli Üyelerimiz ve Kıymetli Dostlarım malumlarınız olduğu üzere geçtiğimiz günlerde tamamlanan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde Siyaseten de görev almak ve bu anlamda Siyasi Platformda da siz değerli üyelerimiz ve daha geniş kapsamda İlçemiz ve Bölgemiz Kamuoyuna hizmet verebilmek için Aday olma isteğimi belirtmiş ve yasa gereği yürütmekte olduğum Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanlığı görevinden istifamı istemiştim.
Seçimlerin tamamlandığı şu an itibariyle herhangi bir Siyasi Platformda görev almamam sebebi ile ve yine 30 Kasım 2018 tarih ve 7152 Sayılı Mükerrer Resmi Gazetede Kanuna göre 19 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Odamız Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantımızda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve iadem gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda TOBB İnşaat Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimize de devam etmekteyiz.
Bu süreçte başta Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Yardımcımız Sayın Veli Çelik başta olmak üzere yönetim kurulumuz ve meclisimizde görev yapan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterim.
Aynı zamanda bu süreçte siz değerli Oda Üyelerimizin de gösterdiği anlayış için özellikle teşekkür ederim.  Bu andan itibaren siz Değerli Üyelerimiz başta olmak üzere İlçemiz ve Bölgemiz Ekonomisinin gelişmesi ve iş potansiyelimizin artması için bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdüreceğimizi paylaşmak isterim. Bu vesile ile herkesin BERAT KANDİLİNİ kutlar saygılar sunarım' dedi.


Bu haber toplam 5304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum