'EMPERYALİZMİN UŞAKLARI'

'EMPERYALİZMİN UŞAKLARI'

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayva, MHP 1. sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya ve MHP yönetim kurulu üyeleri gazetemizi...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayva, MHP 1. sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya ve MHP yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ile görüşerek gündeme dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ayva, Saadet Partisi ve Milli İttifakı eleştirdi. İlçe Başkanı Ayva:'Bugün bir Saadet Partisi aşırı sağcı ve İslamcı. Ama şuan da bakıyorsunuz sol partiyle milli ittifak yapıyorlar. Altına baktığın zaman ise bu milli ittifakı yapanların tamamı Amerikancı, emperyalizmin uşakları başka hiç birşey değil.'dedi. 
MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva'da şunları ifade etti: 'MHP olarak genel başkanımız Bahçeli'nin direktifleriyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmadık. Genel başkanımız mevcut Cumhurbaşkanını desteklediğimizi ilk ağızdan açıkladı. Bizlerde bunun takibindeyiz. 
'GÜÇLÜ BİR MHP GURUBU OLUŞTURMAK İSTİYORUZ'
Bozüyük'teki geçmiş oy potansiyelimiz belli. Aynı oy potansiyelini tekrar yakalayıp oylarımızı yükselterek, Bilecik'ten en az bir milletvekili çıkararak, 24 Haziran sonrası oluşacak TBMM'de güçlü bir MHP gurubunu oluşturmak istiyoruz. TBMM'de güçlü bir gurubumuz olduğu zaman Ak Parti gurubu ile birlikte bütün kanununların çıkarılarak yeni sistemin oturması için çalışacağız. 5 sene boyunca da bu ittifakın devam edeceği genel başkanımız tarafından açıklandı. Biz bunun peşindeyiz ve destekçisiyiz.

mhp-(3)-001.jpg
'ERDOĞAN'IN YÜKSEK BİR OYLA SEÇİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
Türkiye'nin durumu malum. Dışardaki güçler üzerimize geliyor. İçerideki hainler boş durmuyor. Bunlar için bir ittifak yapıldı. Hainlere fırsat vermemek için, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek bir oy oranıyla seçilmesi için, Bilecik'ten de aynı ittifakın içinden 2 milletvekilinin gitmesinin doğru olacağına inandığımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi. 
'EMPERYALİZMİN UŞAKLARI'
MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva konuşmasının devamında Saadet Partisi'ni eleştirerek şunları kaydetti: 'Başbuğ Alparslan Türkeş'in bir sözü var. 'Sol ile mücadelemiz zaferle çıktık, kominizim bitti ama şimdi esas mücadelemiz sağ ile yani emparyalizimle yani kapitalizimle yani liberalizimle. 
Bugün ise kendi fikirlerini, kendi amaçlarını gizleyerek, tam zıttı bir fikirlerle yola çıkan, siyasi arenaya giren şahıslar ve partiler var. Bugün bir Saadet Partisi aşırı sağcı ve İslamcı. Ama şuan da bakıyorsunuz sol partiyle milli ittifak yapıyorlar. Altına baktığın zaman ise bu milli ittifakı yapanların tamamı Amerikancı, emperyalizmin uşakları başka hiç birşey değil.'dedi. 
'ART NİYETLİLERE, DURUŞUMUZU GÖSTERİYORUZ'
MHP 1. sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya ziyaret esnasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 'Ülkemizin gelmiş olduğu noktada bir beka sorunu var. Bizlerin de MHP'nin bir bireyi olarak, Bilecik'in yetiştirdiği bir insan olarak bu süreçte bizde elimizden ne geliyorsa ne yapılması gerekiyorsa yapmak için yola çıktık. 
Bu noktada dış güçler ve içimizdeki art niyetli düşüncelere karşı duruşumuzu gösteriyoruz. Bu bağlamda da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bozüyük'ü de çok değerli görüyoruz. Sık sık Bozüyük'te seçim çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah Allah nasip ederse 24 Haziran seçimlerinde güzel günlerin geleceğini hedefliyoruz. O yüzden de halkımızla bir araya geliyoruz. Halkımızda mantıklı düşündüğü zaman bu ülkenin geleceği ülkenin bekası için bizlere destek vereceklerine inanıyoruz.' dedi. 
Açıklamaların ardından ziyaret bir süre daha sohbet havasında devam etti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

 


Bu haber toplam 4658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.