Hüsnü Ersoy belediyeye seslendi

Hüsnü Ersoy belediyeye seslendi

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, dolu ve sağanak yağışın ardından meydana gelen olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için Bozüyük Belediyesi’ni göreve davet etti.

A+A-

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, dolu ve sağanak yağışın ardından meydana gelen olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için Bozüyük Belediyesi’ni göreve davet etti. Hüsnü Ersoy, “Defaatle dile getirdiğimiz altyapı sorunlarımızı çözmek, sel ve çamurdan hemşehrilerimizi korumak için Bozüyük Belediyesi yönetimini derhal kalıcı önlemler almaya davet ediyoruz.” dedi.

Hüsnü Ersoy, Bozüyüklülere geçmiş olsun dileklerini ileterek sahada çalışan belediye personellerine ise teşekkür etti. Başkan Ersoy, sel ve su baskınlarının Bozüyük’teki altyapı eksikliklerini bir kez daha gündeme getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Öncelikle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Bozüyük’te yaşanan sel, su ve çamur baskınları altyapı eksikliklerinin varlığını bir kez daha ortaya koymuştur. Defaatle dile getirdiğimiz altyapı sorunlarımızı çözmek, sel ve çamurdan hemşehrilerimizi korumak için Bozüyük Belediyesi yönetimini derhal kalıcı önlemler almaya davet ediyoruz.

Sahada gayretle çalışan belediye personeline ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ancak buradan şunu da belirtmek isterim; Belediye Başkanı Sn. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu eğer sel güzergahı haline gelen ana caddede “nostaljik tramvay” ısrarını sürdürecekse, tramvaya bir de “amfibik” özellik kazandıracak bir çalışma yapmalıdır ki “amfibik tramvay” suda gidebilsin.” İfadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 4140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum