İDMANYURDU SPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

İDMANYURDU SPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı Bayanlar Voleybol 2.Liginde 4. hafta karşılaşmasında kendi evinde Karayolları'nı 3-0 yendi. Bu sonuçla...

A+A-

Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı Bayanlar Voleybol 2.Liginde 4. hafta karşılaşmasında kendi evinde Karayolları'nı 3-0 yendi. Bu sonuçla yer aldığı Bayanlar Voleybol Ligi 4. grupta liderliğini sürdürdü.
Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçın il setini 25-14, ikinci setini 25-19 ve üçüncü setini de 15-14’lük bir skorla alarak maçı 3-0 kazandı.
Maçı Bozüyük Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Veli Çelik, TSO Başkanı Buğra Levent, Belediye Başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu ve çok sayıda voleybol sever ile takımın taraftarları izledi. Maçın sonunda Başkan Bakıcı, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı bir sonraki maçında 27 Ekim Pazar günü Zonguldak DSİ ile karşı karşıya gelecek.

idmanyurdu-karayollari-3-0-galip--13-001.jpeg


Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.