MUZAFFER TEKELİOĞLU

MUZAFFER TEKELİOĞLU

MİLLİ EĞİTİMDE HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR…

A+A-

TEŞEKKÜRLER BOZÜYÜK…

Temel eğitimden orta öğretime geçiş sınavları açıklandı. Teog sınavlarına giren öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrenci velilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve eğitime gönül verenler sonuçları merakla bekliyorlardı. Beklenen gün geldi ve sonuçlar açıklandı. Bilecik Milli Eğitimi genel olarak başarılı bir durum sergiledi. Bilecik genelinde okulların başarı sıralaması yapıldığında devlet okul sıralamasında on okulun içinden ilk sekiz okul Bozüyük ilçesinde bulunan okullardan oluşuyor. Atatürk Ortaokulu, Çitosan Ortaokulu, Saffet Şeker Ortaokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokul, Akpınar Şehit Vahit Ortaokulu, Arif Nihat Asya Ortaokulu, Dodurga Ortaokulu ilk sekiz sıraya giren okullar oldu. Aynı başarı YGS sonuçlarında da görülmüştü.

Öncelikle okulların başarısını sağlayan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onlara destek veren öğrenci velilerine, canla başla çalışan ve başarıda en büyük emek sahibi olan öğretmenlerine, bu çalışmaları belli bir program dahilinde organize eden, öğrencileri heveslendiren, öğretmenleri motive eden okul yöneticilerine uzun yıllar eğitimin içinde olan bir kişi olarak teşekkür etmek istiyorum.

Bozüyük İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne başladığı günden bugüne kadar birleştirici tavırları, bilgisi ve görgüsü ile göz dolduran, eğitime gönül vermiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik bu başarıda en büyük payı alıyor. İsmi gibi halis duygularla gayret gösteren, hiçbir beklentisi olmadan sadece eğitimin en üst seviyelere çıkması için gayret gösteren, öğretmenleri ve okul yöneticilerini görüşleri ne olursa olsun, hangi sendikanın üyesi olursa olsun tarafsız bir şekilde davranmasının sonucunu, TEOG’daki ve YGS deki başarıyla göstermiştir.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik yaptığı açıklamada ne kadar mütevazi olduğunu şu cümlelerle gösteriyor. “İyi sonuç vermiş bütün iyi niyetli çalışmaların sırrı öncelikle takım çalışmasıdır. Biz de öğretmen-öğrenci-veli bağlamında çok verimli iletişim ve işbirliği oluşturduk. Fakat başarıyı doğuran zincir bununla da sınırlı değil; başta dinamik ve çalışkan öğretmen kadromuz ve okul idarelerimiz, olağanüstü bir enerjiyle bizi destekleyen, sayın Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ, yine çok verimli bir koordinasyon içerisinde çalıştığımız Kaymakamımız sayın Hasan YAMAN ve Belediye Başkanımız Fatih BAKICI bu başarının en büyük ortağıdır, paydaşıdır. Bu doğrultuda kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarıya giden yolda çözüm odaklı eğitim anlayışı ile ilerliyoruz. "Kazanmak Değil Başarmak" ilkesi ile ilerliyoruz. Ve biz birlikte de başaracağız. Amacımız eğitimde bölgede marka bir eğitim şehri oluşturmak" sözleri ile başarının bir takım çalışması olduğunu söylüyor.

Başarının uzun soluklu devam edebilmesi için milli eğitimin içinde bulunan herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi ile olacaktır. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halis Çelik, Okul Yöneticileri, öğretmenleri tekrar tebrik ediyorum.Başarıda zerre kadar katkısı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Eğitimin her halkasında bir payı olan, eğitim gönüllüsü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve İlçe Kaymakamımız Hasan Yaman’a şükranlarımı sunuyorum. Sizin başarınız bizim başarımızdır. El ele, omuz omuza nice başarılara imza atmak dileğiyle…

Bu yazı toplam 2961 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.