'PARK YASAĞI GETİRİLSİN'

'PARK YASAĞI GETİRİLSİN'

Bozüyüklü vatandaşlar, Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerine araç park yasağının getirilmesi gerektiğini söylediler.WhatsApp İhbar Hattımıza ulaşan...

A+A-

Bozüyüklü vatandaşlar, Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerine araç park yasağının getirilmesi gerektiğini söylediler.

WhatsApp İhbar Hattımıza ulaşan bir okurumuz, Bozüyük'te otopark sıkıntısının her geçen gün daha da hissedildiğini ifade ederek buna bağlı olarak işlek caddelere yapılan araç parklarının trafiği aksattığını belirtti.  Özellikle Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerine yapılan araç parklarının trafiği iki yönlü olarak bazı noktalarda kilitlediğini, buna çözüm olarak ise bu caddede araç park yasağının getirilmesi gerektiğini belirttiler. 

Otobüs, minibüs gibi büyük araçların Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerine park etmesiyle birlikte caddenin daraldığını kaydeden okurumuz, Bozüyük'ün bir çok işlek caddesinde aynı manzaraların yaşandığını ifade ederek: 'İlçemizin bir an önce otopark sorununu çözmesi gerekiyor. Caddelerimiz üzerine yapılan parklar trafiği aksatıyor. Yayaların kaldırımlarda rahatça yürümesini engelleyen parklar yapılıyor. Yetkililerimizin biran önce otopark konusunu gündeme getirip bu sorunun çözmelerini istiyoruz' dedi. 

3c3a8217-04f1-45ab-af55-898d40e87b8d.jpg

Bu haber toplam 2458 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.