SARAYCIK CADDESİ'NİN ASFALTI TAMAMEN YENİLENİYOR

SARAYCIK CADDESİ'NİN ASFALTI TAMAMEN YENİLENİYOR

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki asfalt çalışmaları devam ederken, Saraycık Caddesi'nin asfaltının yenilenme...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki asfalt çalışmaları devam ederken, Saraycık Caddesi'nin asfaltının yenilenme çalışmaları da  başladı.
Bozüyük'ün en işlek güzergahlarından biri olan Saraycık Caddesi'nde asfalt yenilenmesi öncesinde freze makinaları ile mevcut eski asfaltın kaldırılma çalışmaları başladı. Bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, ekiplere kolaylıklar diledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Bakıcı;" İlçemizde devam eden asfaltlama çalışmaları pek çok noktada sona ulaştı. bizler gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda o mahallenin ve bölgenin sakinlerinin taleplerini en üst seviyede değerlendirmekteyiz. İlçemizin her anlamda güzelleşmesi için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Saraycık Caddesi'nin asfaltının yenilenme çalışmaları yapılan freze çalışmaları ile devam etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ederken, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 


Bu haber toplam 1988 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum