SERTİFİKALARINI ALDILAR

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Bozüyük'te 7 okul Beslenme Dostu Okul sertifikası almaya hak kazandı.Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yürütülen “Beslenme...

A+A-

Bozüyük'te 7 okul Beslenme Dostu Okul sertifikası almaya hak kazandı.
Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yürütülen “Beslenme Dostu Okullar Projesi” kapsamında il genelinde 20 okul sertifika aldı. Geçtiğimiz hafta Edebali Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen  sertifika törenine il ve ilçe okul müdürleri katıldı. Bunun yanında Bilecik Milli Eğitim Müdürü Dr. Güsamettin Erdoğan, Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Turgut Koyuncu ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü;  'İlimiz genelinde öğrenim gören Okulöncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise çağlarındaki öğrencilerin sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yürütülmekte olan “Beslenme Dostu Okullar Projesi” kapsamında il genelinde 20 okul Beslenme Dostu Okul sertifikası almaya hak kazanmıştır.
Sertifika almaya hak kazanan okullarımıza 18 Ekim 2018 Perşembe günü Edebali Ortaokulu toplantı Salonunda sertifikalarını vermek üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Güsamettin Erdoğan, Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı  Sayın Turgut Koyuncu ve okul yöneticileri katıldılar.

22081425_18172557_img-2517.jpg
İlçemizde 40 okul ve kurumumuzda Beslenme Dostu Okul sertifikası mevcut iken ve 7 okulumuzda yaptığı başvuru sonucunda sertifika almaya hak kazandılar.
İlçemizden sertifika almaya hak kazanan okullarımız şunlardır:
1.Cumhuriyet İlkokulu
2.Kumral Abdal Anadolu Lisesi
3.Mustafa Şeker Anadolu Lisesi
4.Özel Bozüyük Sınav Temel Lisesi
5.Necatibey Ortaokulu
6.Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu
7.Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

 


Bu haber toplam 2670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.