SON GÜN 31 EKİM

SON GÜN 31 EKİM

Bozüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından İmar Barışı’nın 31 Ekim 2018 Çarşamba günü sona ereceği hatırlatıldı. İmar Barışı kapsamında...

A+A-

Bozüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından İmar Barışı’nın 31 Ekim 2018 Çarşamba günü sona ereceği hatırlatıldı. İmar Barışı kapsamında yola ve yan komşuya yapılan tecavüzlü tüm binalara oturma ruhsatı verileceği, ayrıca Kadastro ve Tapu Müdürlüğü’ne başvurularak bina tapusu da alınabileceği belirtilerek konu ile ilgili olarak tüm vatandaşların 31 Ekim 2018 tarihine kadar belediye bünyesindeki İmar Barışı bölümüne başvurmaları istendi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 13 milyon konutun imar ve iskân sorununu çözmesi hedeflenen İmar Barışı’nın usul ve esaslarının belirlendiği yönetmelik 06.06.2018 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe girmiş, yapılardaki imar ve iskân sıkıntısını çözerek yapıların tamamının kayıt altına alınmasını sağlayan İmar Barışı başvuruları ise 08.06.2018 tarihi itibarı ile başlamıştı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatları ile İmar Barışı’nın vatandaşlar tarafından daha iyi anlaşılabilmesi, vatandaşların merak ettiklerini kolayca sorup öğrenebilmeleri ve izleyecekleri yol hakkında bilgi alabilmelerini kolaylaştırmak amacı ile kurulan bilgilendirme birimi vatandaşları bilgilendirerek kolaylık sağlıyor.

 


Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.