AK GENÇLER İFTARDA BULUŞTU

AK GENÇLER İFTARDA BULUŞTU

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından iftar programı düzenlendi.Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen iftar programına...

A+A-

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından iftar programı düzenlendi.
Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen iftar programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Hep birlikte yapılan iftarın ardından konuşan Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceyhan programa katılımı nedeni ile Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve tüm katılanlara teşekkür etti.

bsk--ak-gencler-iftar--5.jpg

Ardından gençlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da “Rabbim cümlemizin ibadetlerini kabul buyursun” diyerek başladığı konuşmasında “Siyaset biraz fedakârlık ister, çalışma ister. Tüm gençlerimiz 24 Haziran’daki seçimleri, başta Cumhurbaşkanımızı ardından Milletvekillerimizi;  bilmeyenlere, tüm vatandaşlara anlatabilmeli, bilgi sahibi olmalı. Bu güne kadar yapılanları anlatabilmeli, soru sorulduğunda cevap verebilmeli” dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının ardından gençlerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi.
bsk--ak-gencler-iftar--10.jpg

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.