AK KADINLAR BOZÜYÜK’TE BULUŞTU

AK KADINLAR BOZÜYÜK’TE BULUŞTU

Bilecik'te AK Partili Belediye Başkanlarının eşleri ve Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Bozüyük’te bir araya geldi.Bozüyük Belediyesi Osmangazi...

A+A-

Bilecik'te AK Partili Belediye Başkanlarının eşleri ve Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Bozüyük’te bir araya geldi.
Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı Massa Kafe’de düzenlenen buluşmaya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın Eşi Nesrin Can, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı, Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Suna Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bozüyük Mahalle Başkanları katıldı. Kahvaltılı toplantıda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kadın kollarının sadece her seçimde değil her türlü ortamlarda ve etkinliklerde yanlarında olduğunu belirterek “Bizler elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabi seçim sonuçları tüm teşkilatlarımızın çok iyi çalışmasına bağlı. En aşağıdan Osmaneli’den başlayarak Bayırköy’den Vezirhan’a, Pazaryeri’ne yukarıda Söğüt’te aşağıdan Gölpazarı İnhisar’a gelip oradan Söğüt’e gelip tüm belediyeleri almamız gerekiyor. Bir önceki seçimde bazı ilçelerimizde birleşmeler oldu. CHP ve MHP birleşti AK Partiyi devirdi, oy sayıları 50, yanlış hatırlamıyorsam 0 ile 100 arası oylarla 4 belediyeyi kaybettik. Çok küçük rakamlar ile 2009 seçimlerinde 1 oy ile kaybettik. Seçim çok önemli. Seçim proje yapmak değildir, seçim açılış yapmak değildir. Seçim insanların hatırını sormaktır, gönül almaktır. Benden önceki Belediye Başkanı 3 dönem kazandı. Üzeri kapalı olan bir projesi yokken kazandı. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Yanına gitmek, hasta ziyaretlerine gitmek, umreden geldiyse  zem zem suyu içmek, bence siyaset budur. Biz burada kadın kollarımızla, ana kadememizden milletvekilimize kadar hep birlikte çalışmaya gayret ediyoruz.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-massa-toplanti--11.jpeg

Birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Çok ufak kırılganlıklar olmuştur. Gönül alırsak o kişiyi de kazanmış oluruz. Önemli olan AK Partinin özünü kaybetmemesidir. Biz özümüzü kaybetmedik.  Hepimiz Cumhurbaşkanımızın önderliğinde aynı gemide yer alıyoruz. Bu memlekette aynı başarıyı sağlamamız gerekiyor. Farklı illerde ilçelerde yaşayan kendi akrabalarımız bulunmakta. Anavatan partisi bir zamanlar Türkiye’de en çok milletvekilini kazandı. Bir sonraki belediye bakanlığı seçimlerini kaybetti ve parti kapandı. Yerel bizim için çok çok önemli. Kırılganlıkların, küskünlüklerin yan tarafa bırakılması gerekiyor. Buraları farklı egolarımızın tatmin olma yeri değil. Kardeşliğimizin ön plana çıkması gerekiyor” dedi.
Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan İlçe Başkanı Mesut Çetin “ 5 yıldan beri Allah razı olsun Başkanımızdan, yani belediyemizin yaptıkları tarihe geçti. Şu anda ki bu parkın olduğu yerde, biliyorsunuz tinercilerden geçemiyorduk buralardan. Şimdi nezih bir kahvaltı yapabiliyorsak başkanımın yapmış olduğu hizmetlerden de bir tanesi bu. Bunun gibi onlarca parkımız, yeşil alanlarımız, hastane yerinin kamulaştırılması. Bakınız Türkiye'nin 972 tane ilçesi var. Hiç bir ilçede hastane yeri kamulaştıran Belediye Başkanı görmedim. Bizim ilçemizde Allah razı olsun ki hastane yerinin kamulaştırılmasını başkanım gerçekten gerçekleştirmemiş olsa bu yatırımın buraya gelmesi, böyle bir süreçte çok zor olurdu.  Hastanemiz inşallah yakında da başlıyor. Kadın kollarımız tabi bizim Gülcan Başkanım ile uzun zamandan beri ben yönetimde olduğum dönemlerde geldi kendisi, benden önce yeni kadın kolları başkanımız olmuştu. Kendisi ile çok uzun yıllardan beri çalışıyoruz, tanışıyoruz, çok emekleri vardır. Diğer taraftan il kadın kolları eski başkanımız Gülcan Hanım'ında çok emekleri vardır. Hakikaten biz emek vermiş olan kardeşlerimize, ablalarımıza gençlik kollarında olsun, ana kademe de olsun vefayı göstermemiz gerekiyor. Onları yalnız  bırakmamamız, onlarla irtibatımızı kesmememiz gerekiyor. Biz kendilerinden razıydık. Kadın kollarımızın hakikaten çok büyük emekleri vardır. Bozüyük kadın kolları, ben zaman zaman söylüyorum bize de ilham kaynağı oluyor. Sizlerden Allah razı olsun. Önümüzde ki seçimi çocuklarımız için, kendimiz için, torunlarımız için, kazanmak mecburiyetindeyiz. Vekilimizin Ankara'da elinin daha güçlü olması için hiçbir ilçeyi kaybetme şansımız yok. Ben burada 31 MART 2019 tarihinde yapılacak olan  yerel seçimleri şimdiden kazanacağımız  inancını taşıyorum, Kesinlikle risk görmüyorum. Ancak; hiç bir rehavete de kapılmadığımız inancındayım. Bunu birlikte ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları birlikte yürüterek zafere ulaşacağız diyorum” dedi.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-massa-toplanti--3.jpeg
İlçe Başkanı Çetin’in ardından söz alan Bozüyük AK Parti Kadın Kolları yeni Başkanı Suna Ünal ise “AK Parti çatısı altında toplanmak gerçekten çok büyük bir ayrıcalık. Ben bunu biliyorum, bunu yaşadım. Sizlerle birlikte gerçekten bu yolda çok emek verdik. Beraber yürüdük, beraber koştuk, bu güzel ortamlarda beraber bulunduk, beraber ağladık. Yeri geldi ama çoğunlukla güzel şeyleri, güzel duyguları paylaştık. Bu da AK Partimizin bize kazandırdığı en güzel değerlerden biri diye düşünüyorum. Şahsım adına ve eminim sizler de bu duyguları paylaşıyorsunuz benimle beraber. Önümüzde ki seçimlerde yine böyle omuz omuza, yine böyle el ele bütün mahalle başkanlarımızla, mahalle yönetimlerimizle beraber yine Bozüyük'ümüz için çalışacağız yine Bilecik'imiz için çalışacağız. Bizler güçlü oldukça partimiz güçlü olacak, bizler emek verdikçe partimiz emeklerinin karşılığını alacak diye düşünüyorum. Dediğim gibi beraber yürüyeceğiz. Bu yol hepimizin yolu, gönüllerimiz istediği için birleştik, ben buna inanıyorum” dedi.
Yeni Başkan Ünal’ın ardından konuşan Gülcan Bayraktar da “7 yıldır başkanlık yapıyorum  Kadın Kollarımızı buraya getirmek gerçekten benim için büyük bir onur ve gurur. Burada da bana yol gösteren Gülcan Başkanım sağolsun, Allah razı olsun, yönetimimden Allah razı olsun. Çok güzel, her dönem daha da kıymetli insanlarla karşılaştım. Her biri birbirinden değerli. Onlarla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duydum. Allah razı olsun diyorum onlara da. Eski yeni fark etmez, mahalle başkanlarım gerçekten onlar bizim kıymetlilerimiz. Bizlerin bütün herkese ulaşmasında önderlerimiz ve teşkilatlarıyla birlikte sizlere çok teşekkür ederim. Hanımlar, hele ki bu son seçim de aldığımız başarı da sizlerin de büyük emeği var, hepinizden Allah razı olsun diyorum. Bugüne kadar yaptığım başkanlık görevini onur ve gurur duyarak yaptım. Tabi ki istemeyerek ayrıldım, ama hiç kimse beni zorlamadı. Bu kafalarınızda soru işareti kalmasın. Gönüllü yaptım başkanlığımı gönüllü de devrettim. Devrettiğim arkadaşım çok kıymetli, çok da daha ileri götürecek bu Kadın Kollarımızı. Ben ona inanıyorum, güveniyorum. Sizlerin de ona desteklerini bekliyorum. Bana verdiğiniz desteği ona temenni ediyor ve bekliyorum. Allah razı olsun diyorum şimdiden. Ben her zaman yanınızdayım. Sadece görevi başkanlık ismimi, sıfatımı bıraktım,  AK Parti gönüllülüğüm devam ediyor. Her zaman gücümün yettiğince yanınızda olacağım. Bir telefon kadar yakınınızdayım. Her zaman arayıp bir sorununuz varsa yardımcı olmaya çalışırım. Gerçekten her bir hanımın önemi, değeri var. Kadın kollarında hepimiz gönüllü çalışıyoruz. Burası bizim bir ailemiz. Nasıl ailemizi bir arada tutmaya çalışırsak bu teşkilatı da bir arada tutmaya çalışıyoruz. Herkesin gönlünü yapmaya ve okşamaya çalışıyoruz. Hem yönetimde hem de seçmende AK Parti Kadın Kollarının yapmasını gerektiren bir görev. Zaten dediğim gibi teşkilatlarımız her zaman sevindirmeli.  AK Parti Kadın Kollarını imrendirmeliyiz hanımlar. Böyle olduğuna inanıyorum bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum” dedi.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-massa-toplanti--7.jpeg
Programda son olarak söz alan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı da seçimlerde kadın kollarının önemine değinerek “Arkadaşlar o kadar değerlisiniz ki, o kadar yücesiniz ki emin olun ben bunu Türkiye’nin her yerinde söylüyorum.  Çünkü beyleri etkileyen, çocuklarını etkileyen biziz. Biz anneler inanıyorsak hatta ve güveniyorsak karşı tarafı ikna edebiliriz. Bunun bilincindeyiz o yüzden hepiniz ayrı ayrı o kadar değerlisiniz, o kadar mükemmelsiniz ki. Bu seçimlerde Bozüyük’te çalışma şansı buldum ve çok mutlu oldum” dedi ve herkese teşekkür etti.

bsk--ak-parti-kadin-kollari-massa-toplanti--1.jpeg

Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.