BAŞKAN BAKICI’DAN ANKARA ÇIKARTMASI

BAŞKAN BAKICI’DAN ANKARA ÇIKARTMASI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da ilk olarak beraberindeki Başkan...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da ilk olarak beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel Kılıç ile birlikte Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret etti. Burada Genel Müdür Bilgin ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, çalışmalar hakkında bilgi vererek fikir alış verişinde bulundu.

bsk--ankara-ziyaretleri-melih-han-bilgin--2-(1).jpg

Ziyaretin sonunda “Güçlü Bozüyük İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” diyen Başkan Bakıcı Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Melih Han Bilgin’e ilçeye vermiş olduğu destekler için teşekkür etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Petrolleri Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığında görevli Gürkan Soylu’yu ziyaret etti. Aynı zamanda Bilecikli olan Gürkan Soylu ile bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı Soylu’ya memleketinden getirdiği selamları iletti. Ardından Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı ziyaret eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler burada da çeşitli konularda görüşerek fikir alış verişinde bulundu. Burada hatır kahvesi de yudumlayan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Poyraz’a işlerinde kolaylıklar dileyerek oradan ayrıldı. Ankara temasları kapsamında son olarak AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler vekil Yağcı’yı çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Çeşitli konularda yapılan istişarelerin ardından Başkan Bakıcı ziyaret ile ilgili bir açıklama yaparak “AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı Bey’i Gazi Meclis’imizde ziyaret ederek ilçemiz yatırımları ile ilgili istişarelerimizi tamamladık. Sayın Vekilimize ilçemiz sorunlarının çözümünde göstermiş olduğu gayret için teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü Bozüyük İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” dedi.
bsk--ankara-ziyaretleri-melih-han-bilgin--3-(1).jpg

Bu haber toplam 3176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum