BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN1-Kasımpaşa Mahallesi Seramik Caddesinde bulunan Belediyemiz Yeni Otogardaki  kafeterya  zemin katı 117,00 m2,  açık...

A+A-

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1-Kasımpaşa Mahallesi Seramik Caddesinde bulunan Belediyemiz Yeni Otogardaki  kafeterya  zemin katı 117,00 m2,  açık alanı 127,00 m2 olan yerler  2886 Sayılı Devlet İhale Kanun'un 45.maddesi gereğince açık arttırma suretiyle 7 (yedi) yıllığına kiraya verilecektir. 
  2-  İhale 12 Aralık 2017 Salı günü saat: 11:00’de Belediye Hizmet Binası Encümen toplantı odasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Teklifler aylık kira bedeli üzerinden yapılacaktır. Kira süresi sözleşme imza tarihinden itibaren başlayacaktır.
  3- Belediye Otogardaki kafe 7 (yedi) yıllığına kiraya verilecek olup,  ikinci yıl  için birinci yılın aylık ihale bedeli üzerinden  %10 (yüzde on) artırılarak,  üçüncü yıl için ikinci yılda hesaplanan aylık kira tutarı üzerine % 10 (yüzde on) kira artışı ile, dördüncü yıl için üçüncü yılda hesaplanan  kira tutarı üzerine % 10 (yüzde on) kira artışı ile, beşinci yıl için dördüncü yılda hesaplanan  kira tutarı üzerine % 10 (yüzde on) kira artışı ile, altıncı yıl için beşinci yılda hesaplanan  kira tutarı üzerine % 10 (yüzde on) kira artışı ile, yedinci yıl için altıncı yılda hesaplanan  kira tutarı üzerine % 10 (yüzde on) kira artışı ile, kiralar 7 (yedi)  yıllık peşin ya da yıllık peşin ödenecektir. Kira bedelleri ilk yıl, sözleşme imzalandığı ayın son gününe kadar diğer yıllar ise her yıl 31 Aralık – 15 Ocak tarihler arasında Belediye hesabına veya Belediye Tahsilat Şefliğine yatırılacaktır. Kira bedelleri ödenmeden yer teslimi yapılmayacaktır.

Kira bedelinin muacceliyet tarihinden itibaren ödenmemesi durumunda idare başka bir neden göstermeksizin sözleşmeyi fesih hakkını haizdir. 
Herhangi bir kira döneminin yıllık peşin olarak ödemesinin yapılmaması durumunun, sözleşmenin fesih nedeni olduğunu ve kesin teminat miktarının idarece gelir kaydedileceği hususunu kiracı peşinen kabul eder. 
İdare herhangi bir neden göstermeksizin kira sözleşmesini feshetme hakkını ve yetkisini haizdir. 

Kasımpaşa Mahallesi Seramik Caddesinde bulunan Belediyemiz Yeni Otogardaki   kafeterya  zemin katı 117,00 m2,  açık alanı 127,00 m2 birinci yıl aylık 800,00 TL + KDV  olmak üzere yedi yıllık muammen bedel 91.076,82 TL. + KDV’dir. Geçici teminat muammen bedel üzerinden %3 olup  2.732,30 TL.dir. İhale yapıldığı anda ihaleyi kazananla sözleşme akdedileceğinden ihale tebliğ tarihinden sonra 15 gün içerisinde hiçbir tebligata gerek kalmaksızın kati (kesin) teminatlar yatırılacaktır.

  Geçici teminat banka teminat mektubu veya nakit olarak Belediye Tahsil Şefliğine yatırılacaktır. 
 4-  İhaleye katılım belgesi Tahakkuk Şefliğinden alınacaktır. İhaleye katılım belgesi alabilmek için ;
İkametgah Belgesi ve Kimlik Fotokopisi
Vergi borcu olmadığına dair belge (Vergi Dairesi Müdürlüğünden)
Belediye veznesinden alınmış geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu(Tahsilat Şefliğinden)
Belediyeye borcu olmadığına dair belge (Tahsilat Şefliğinden)
Çay ocağı, kahvehane, kıraathane, kafe, kafeterya,market ve bakkal işleticisi olduğuna dair esnaf odası kaydı veya vergi kaydı
Açık alan satıcısı sertifikası (Gerçek ve tüzel kişiler için)
h.  Hijyen Eğitim Yönetmeliliğine uygun olarak alınmış hijyen belgesi (Gerçek ve tüzel kişiler için)
ı.   Adli Sicil Kaydı (İbraz tarihinden geriye doğru 6 ay içinde alınmış olmak kaydı ile      sadece gerçek kişilerden istenecektir. )
İmzalı ihale şartnamesi ve taahhütnamesi 
İhale şartnamesi ve taahhütnamesi Belediye Tahakkuk Şefliği’nden 250,00 TL
Karşılığın da satın alınabilir.

Daha önce Belediyemize ait ihalelere girip taahhüdünü yerine getirmeyenler ve 2886 sayılı kanuna göre ihaleden yasaklı durumda olanlar, cezalı ve borçlu durumda olanlar ihaleye iştirak ettirilmezler.     
 
  5-  İhaleye katılacak isteklilerin ihale şartnamesi ve taahhütnamesi 4. maddesinde istenilen belgeler ve imzalı ihale şartnamesi ve taahhütnamesi ile Tahakkuk şefliğine 11 Aralık 2017 Pazartesi  günü saat 16:00’ya kadar müracaat edilecektir.  İhaleye katılacak olan tüzel kişiler adına katılan kişilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgelerini ve ihaleye bir başkası adına katılan kişilerin adına katıldıkları kişiyi ihalelerde temsil etme yetkisini gösterir noterden alacakları usulüne uygun vekaletnameyi ihale katılım belgelerine eklemeleri zorunludur. 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 16:00’dan sonra gelen müracaatlar kabul edilmeyecektir.  

  6-    Belediye ihale yapıp yapmamakla serbesttir. BASIN NO:149

                                                                         BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Bu haber toplam 3059 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.