BOZÜYÜK ORMANLARI TRABZON’DA TANITILACAK

BOZÜYÜK ORMANLARI TRABZON’DA TANITILACAK

Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi Bozüyük’ün tanıtımına yönelik düzenlemiş olduğu etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Bozüyük ormanları...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi Bozüyük’ün tanıtımına yönelik düzenlemiş olduğu etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Bozüyük ormanları ile müzenin Trabzon’da düzenlenen bir konferans programında tanıtılmasını sağlayacak.
21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle Türkiye Ormancılar Derneği Trabzon İl Temsilciliği tarafından “Atatürk Dönemi Ormancılığı ve Bozüyük” konulu bir konferans programı düzenlendi. 24 Mart 2019 Pazar günü saat 13:00’te Trabzon Zorlu Grand Otel’de düzenlenen konferansta Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Cantürk Gümüş’ün anlatımıyla Bozüyük Ormanları ve Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi anlatılarak Trabzonlulara tanıtımı yapılacak. Programda ayrıca tanıtıma yönelik olarak 32 adet Bozüyük Ormanları’nın, Bozüyük Kereste Fabrikası’nın ve müzenin fotoğrafları yer alacak.

muze-bozuyuk-ormanlari-trabzonda--tanitilacak--1-(1).jpeg


Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.