'GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ'

'GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ'

Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük'e yapılması düşünülen Kapalı Yüzme Havuzu'nu en hızlı şekilde ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi....

A+A-

Ak Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük'e yapılması düşünülen Kapalı Yüzme Havuzu'nu en hızlı şekilde ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Yağcı ayrıca Bilecik ve Bozüyük'e yeni stadyumların yapılması için ise çaba harcayacaklarını ifade ederek: 'Bilecik'imize hem Bozüyük'ümüze modern güzel ve etkinliklerin rahatça yapılacağı stadların olması için gece gündüz çalışacağız. Hemşehrilerimizin bu anlamda emin olmasını istiyorum. ' dedi. 
AK Parti'nin, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekilliği seçimlerine ilişkin değerlendirme toplantısında konuşan Milletvekili Yağcı şunları dile getirdi: 'Bozüyük'teki gençlerimiz Bilecik'teki yüzme havuzuna gelmekte zorluk çekiyorlar. Bu yüzden de Bozüyük'e kapalı yüzme havuzu kazandırmanın başlangıç aşamasındayız. Onunla ilgili sözümüz var. En hızlı şekilde bu yatırımı gerçekleştireceğiz. 
Stadlar şehirlerin prestijidir. Bilecik ve Bozüyük'te stad noktasında 3 yıldır sıkıntı yaşıyoruz. Bu konunun da biran önce gündeme gelerek stadların yerlerinin tespiti ile yeni stadların yapılması için çaba harcayacağız. Mevcut stadların yerlerine ise eğerki yeni stadlar yapılmayacaksa Cumhurbaşkanımızın müjdesi çerçevesinde gönlümüz bunu istiyor millet bahçeleri olarak inşallah önümüzdeki 5 yıl içinde kazandırmayı ümit ediyoruz. Hem Bilecik'imize hem Bozüyük'ümüze modern güzel ve etkinliklerin rahatça yapılacağı stadların olması için gece gündüz çalışacağız. Hemşehrilerimizin bu anlamda emin olmasını istiyorum. ' dedi. 

 


Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.